Tråd­løft

Trådløft er en teknikk der man setter inn selvoppløsende tråder for å gjennopprette volum og gi huden et løft.

 

I løpet av tiden trådene sitter i huden, stimulerer de pasientens egen elastin- og kollagenproduksjon, slik at man oppnår fastere hud selv etter at trådene er oppløst.

ClockCreated with Sketch.

behandlingstid

Fra 30 minutter og opp

HeartCreated with Sketch.

Restitusjontid

Ingen reell, men blåmerker vil sannsynlig oppstå

Star1Created with Sketch.

Varighet

Normal varighet er 1-2 år

Om behandlingen

Behandlingen gir huden et subtilt løft. Trådene blir liggende i huden i omtrent et år eller mer, før de har løst seg helt opp i vevet.

I løpet av denne tiden vil trådene og trådenes mothaker ha stimulert til ny produksjon av kollagen og elastin slik at huden blir fastere og strammere.

 

I tillegg oppnår man økt dannelse av nytt vev og får bedre blodgjennomstrømming i huden.

 

  • Trådenes mothaker er designet for å gi optimalt løft og revitaliserende effekt. Mothakene gir et umiddelbart løft og gradvis revitaliserende effekt.
  • Varigheten av trådløftet er opp til 3 år, men vi ser normalt at behandlingen må gjentas etter 1-2 år. 
  • Teknikken for å sette inn tråder kan sammenlignes med å sette inn en litt større og grovere kanyle.

Spørsmål og svar

Behandlingen passer for alle menn og kvinner som ønsker å utbedre rynker og moderat løs hud på hals og i ansiktet.

 

Trådløft anbefales ikke hos de med mer avansert hudaldring, hvor huden har blitt betydelig hengende og løs.

 

Kontakt oss gjerne dersom du er usikker på om behandlingen passer for deg. Det er obligatorisk med konsultasjon før behandlingen kan starte. Konsultasjonen kan også finne sted rett i forkant av din behandling, – bare husk å legge den til i din booking.

Områdene vi behandler med trådløft hos Fillox er:

  • Hals
  • Kinn
  • Kjevelinje
  • Områdene rundt øynene
  • Neseløft
  • Tinningsområdet
  • Munnviker
Smertenivået ved denne behandlingen er moderat. Lokalbedøvelse vil bli gitt for å minske plagene.

Hovedfordelen med behandlingen er at den i tillegg til å gi huden et umiddelbart løft, over tid også øker hudens egen evne til produsere elastin og kollagen.

 

Behandlingens fulle effekt vil derfor være synlig etter 8-12 uker.

Hos Fillox benytter vi kun tråder av det Sør-Koreanske merket BB-Lock, som leverer både PLO og PLLA tråder. Disse har en CE godkjenning og er Sør-Koreas mest anerkjente produsent og mest solgte tråder.

 

99% av alle PLLA og PLO tråder i verden lages i Sør-Korea, da dette landet er ledende på utvikling av teknologi innen estetisk medisin og kirurgi.

 

Noen europeiske og norske selskaper får trådene levert i egne pakninger, og endrer navn på produktet, men dette er likevel koreanske eller kinesiske tråder.

Bivirkninger ved trådløft-behandling er heldigvis få.

Forbigående ubehag i form av følelse av stram hud, rødhet, blåmerker og hevelse er de vanligste bivirkningene.

Man kan gå tilbake på jobb rett etter behandling, men mange vil nok ønske å vente til man er fri for bivirkninger etter ca. 1-3 dager.

Kontakt oss snarest ved mistanke om bivirkninger utover de nevnt over, eller ved mistanke om infeksjon.

De første 12 timene etter ditt trådløft bør du unngå å gni på eller massere området som er behandlet. 

 

For å minske infeksjonsfaren bør man de første 12 timer også unngå å belaste området ved å påføre sminke/hudkrem, ta badstue, trene eller utsette området for særs kalde eller varme temperaturer.

 

Kremer som inneholder retinol, glykolsyre eller er eksfolierende produkter, bør unngås 24 til 48 timer etter behandling.

Book din konsultasjon

Alle våre behandlinger utføres utelukkende av svært dyktige leger og sykepleiere.

Katrine
Dyb

Katrine tok grunnutdanning i sykepleie i Bergen og har videreutdannet seg til å bli kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiklinikk i Oslo. Hos Fillox har Katrine fått grundig personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av kvalitet, sikkerhet og å bevare kundens naturlige utseende ved å fremheve deres trekk.

 

«Jeg fokuserer på behandlinger som fremhever den beste versjonen av kunden. Med riktig behandling kan jeg skape en illusjon av at tiden står stille. Jeg er nøye, serviceinnstilt og strekker meg langt for å sikre at kundene oppnår sine mål.»  

Elina
Dzhabrailova

Elina er en ferdigutdannet allmennlege som har utvidet sin ekspertise som estetisk lege gjennom dedikert opplæring ved Amabilis Academy. Hennes lidenskap for estetisk medisin er tydelig og inspirerende.

 

«Jeg ønsker å tilpasse mine behandlinger etter kundens ønsker og behov. Mitt mål er å skape et naturlig pent estetisk resultat, som skal fremheve den naturlige skjønnheten og dermed øke selvtilliten.

 

Det viktigste for meg er at kunden skal føle seg trygg og fornøyd».

Maria
Celin Waldron

Maria er kosmetisk dermatologisk sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler og klinikksjef hos Fillox. Maria er utdannet i estetisk medisin hos Amabilis Academy. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av sikkerheten rundt sine kunder, samt kvaliteten på behandlingene hun utfører. Hun har deltatt på mange kurs og konferanser og er i tillegg en Restylane-sertifisert injeksionssykepleier.

 

«Jeg brenner for et naturlig og langvarig resultat hvor huden alltid er i fokus. Behandlingene jeg utfører er tilpasset hver enkelt kunde, og dine ønsker er veldig viktig for meg».

Cecilie
Mikkelsen

Vår seniorbehandler Cecilie er utdannet sykepleier med videreutdanning som Helsesykepleier. I tillegg har hun også utdannet seg innen injeksjonssykepleie hos Amabilis, samt kosmetisk dermatologisk sykepleie på Senzie.

 

Cecilie har lang arbeidserfaring og har de siste 5 årene jobbet innen estetisk medisin.

 

«Det handler om å fremheve dine naturlige trekk og gjøre deg til en forfinet utgave av deg selv basert på volumtap, hudaldring og dine ønsker.»

Cristina
Parrado
Estudillo

Cristina er utdannet sykepleier med lidenskap for skjønnhet og estetisk medisin. Hun fullførte videreutdannelsen i kosmetisk sykepleie ved Amabilis Academy, der hun fikk gjennomgående instruksjon i injeksjonsteknikk- og behandling. 

 

Hos Fillox fikk Cristina personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. 

 

«Det viktigste for meg er at kundene mine føler seg trygge på at deres behov blir møtt, og at deres naturlige skjønnhet fremheves. Å se mine fornøyde kunder smile er en av de største gledene jeg har både profesjonelt og personlig». 

Nilo
Niloufar
Jeprem

Nilo er utdannet sykepleier som har videreutdannet seg innenfor estetisk medisin hos Amabilis Academy hvor hun har gjennomført alle trinn innenfor estetiske behandlinger.

 

Nilo har også gjennomgått Fillox sitt eget opplæringsprogram med one-on-one trening innen alle typer injeksjonsbehandlinger.

 

«Jeg har alltid hatt et brennende ønske om å jobbe innen estetisk medisin. Din naturlige skjønnhet står alltid i fokus hos meg, og du vil føle deg trygg og ivaretatt».

TOM
HAUGLAND

Dr. Tom Haugland er utdannet lege i Oslo og er daglig leder i FILLOX-kjeden.

 

Tom sitt spesialfelt er ansiktskonturering samt nese- og hake-korreksjoner med hyaluronsyrefillere og trådløft.

Vilde
Adriana Nistad
Hansen

Vilde er seniorbehandler hos Fillox og er en offentlig godkjent sykepleier med lang erfaring i helsevesenet. Hun har videreutdannet seg som estetisk injeksjonssykepleier ved Amabilis Academy.

 

«Jeg ser hele deg og tilpasser behandlingen etter dine behov, utgangspunkt og ønsker. Som behandler ønsker jeg at du blir fornøyd, føler deg trygg og ivaretatt. Min visjon er at kunden opplever velvære og økt selvtillit ved å skape et naturlig og estetisk pent resultat som fremhever kundens naturlige trekk og skjønnhet».

Connie
Undem

Connie har studert sykepleien på VID i Oslo. Hun har god erfaring fra Sykehus da hun har jobbet på både Ortopedisk kirurgisk post og Coronapost. Videre har hun studert på Senzie Akademiet der hun ble utdannet som Dermatologisk Kosmetisk Sykepleier. Hun har også tatt injeksjonskurs hos Amabilis.

 

«Jeg brenner for god hudhelse der jeg vektlegger naturlig skjønnhet og tilpasser hudbehandlingen etter kundens behov og ønsker. Jeg fokuserer på naturlig resultat og ønsker at kunden skal føle seg som den beste versjonen av seg selv».

Ketil
Olsholt

Ketil er utdannet Øre-Nese-Hals lege i Oslo og har jobbet innen dette feltet i over 20 år. Han har også erfaring fra blant annet plastisk kirurgi på sykehus. Han er dessuten videreutdannet innen estetisk medisin på Amabilis Academy hvor han nå også er instruktør.


«Etter mange år i det offentlige helsevesenet med fokus på funksjon og sykdom, har jeg villet forfølge og perfeksjonere min lidenskap og kreativitet for å forbedre og fremheve symmetri, proporsjoner, -ja estetikken som er i oss alle, -ikke bare i ansiktet, men også alle andre deler av kroppen. Jeg vil selvsagt alltid dra veksler på min lange medisinske erfaring i de vurderinger jeg gjør både når det gjelder estetiske- og medisinske behandlinger».

Blanca
Moreno
Borrero

Blanca er utdannet sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler hos Fillox. Blanca er utdannet i estetisk medisin fra Amabilis Academy, hvor hun har gjennomført alle tilgjengelige kurs på avansert nivå. I tillegg har hun over 100 timer personlig undervisning i avanserte injeksjonsbehandlinger og injeksjonsteknikker med Dr. Bjerkan fra Amabilis Academy.

 

«Jeg trives svært godt med å få frem kundens indre skjønnhet, og få kundene til å føle seg vel. Jeg liker også å ta meg god tid til kundene mine».