Kun hos Fillox-klinikkene:

Qceuticals

Denne eksklusive produktserien er skapt for strålende hud med cutting-edge teknologi og avanserte ingredienser. Oppnå enestående resultater med våre serum og kremer, som er skreddersydd for enhver hudtype og utfordring. Snakk med oss om Qceuticals, og oppnå din beste hud noensinne!

SERUM

N°1 Serum Hydrating 30ml

Dette booster-serumet for hudforyngelse gir umiddelbar og synlig fuktighet til huden din. På lang sikt forbedrer det fuktighetsnivået, styrker det beskyttende laget samt fremmer regenereringen.

 

Detaljer: Serumet er rikt på fuktighetsbindende hyaluronsyre, som gir intens fuktighet både umiddelbart og over tid. Det reduserer raskt synligheten av fine linjer og rynker, og etterlater huden din med en strålende glød. Tilsetningen av pantotensyre (B5) ikke bare fukter og regenererer, men gjenoppretter også hudens beskyttende lag. Serumet beskytter mot skadelige miljøpåvirkninger som UV-stråler og luftforurensning, samtidig som det styrker hudens forsvarsmekanismer og lipidstruktur.

 

Påføring: Drypp 3-5 dråper serum i håndflaten om morgenen eller kvelden og fordel jevnt på tidligere rengjort ansikt, hals og brystparti med glidende bevegelser.

 

Tips: Klappende bevegelser kan øke absorpsjonen og forbedre blodsirkulasjonen. Serumet kan brukes som et grunnleggende produkt sammen med andre serum, eller påføres hendene eller rundt øynene for å redusere synligheten av fine linjer.

 

For hvem? Serumet er egnet for alle aldersgrupper og kan brukes av både unge og eldre. Det er ideelt for tørr, dehydrert, stram eller slapp hud, samt for å motvirke de første tegnene på aldring. Det er også skånsomt nok til å brukes på sensitiv hud.

Vis mer
  • N°1 Serum Hydrating 30 ml 465,-

N°2 Serum Anti-Oxidant 30ml

Antioksidantserumet er en kraftig konsentrert blanding rik på antioksidanter, og er designet for å motvirke for tidlig aldring av huden ved å nøytralisere de negative effektene av miljøskader.

 

Detaljer: For tidlig aldring av huden skyldes hovedsakelig de reaktive stoffene, kjent som frie radikaler, som frigjøres på grunn av ytre stressfaktorer som UVA/UVB/IR-stråling og luftforurensning. Dette ekstraordinære serumet inneholder en unik kombinasjon av C-vitamin, niacinamid (B3-vitamin) og ferulinsyre, som arbeider sammen for å effektivt nøytralisere skadevirkningene fra frie radikaler. Tillegg av alfa-arbutin bidrar til å lysne pigmentflekker, fremme hudens glød og har til og med betennelsesdempende egenskaper. Butylresorcinol beskytter cellene og reduserer misfarging, inkludert aldersflekker og melasma.

 

Påføring: Drypp 3-5 dråper serum i håndflaten om morgenen eller kvelden, og masser forsiktig inn på renset ansikt, hals og brystparti med lette, glidende bevegelser. Etter full absorpsjon, kan du fortsette med din vanlige hudpleierutine.

 

Tips: Forsiktig klappende bevegelser kan bidra til raskere absorpsjon av serumet og forbedre blodsirkulasjonen. Serumet kan også brukes på hendene for å gjenopprette jevnhet og tone. Husk alltid å bruke solbeskyttelse etter påføring av serumet.

 

For hvem? Dette serumet er egnet for alle aldre og hudtyper, inkludert de med sensitiv eller problematisk hud som er utsatt for betennelse, akne eller pigmentering. Det er ideelt for de som ønsker å motvirke tegn på for tidlig aldring, forbedre hudens glød og jevne ut hudtonen. Anbefales spesielt for de som ønsker å opprettholde hudens ungdommelighet og vitalitet over tid.

Vis mer
  • N°2 Serum Anti-Oxidant 30ml 525,-

N°3 Serum Super Anti-Aging 30ml

Det fantastiske anti-aging serumet fra Qceuticals får sin oppstrammende effekt fra A-vitamin, rynkereduksjon fra C-vitamin, og styrking og tetting av hudstrukturen med E-vitamin. Dimetyletanolamin (DMAE), kjent som ungdommens eliksir, forsinker fremveksten av aldersflekker og strammer opp huden.

 

Detaljer: Etter hvert som tiden går, blir noen av hudens funksjoner utilstrekkelige, og tegnene på aldring blir mer synlige. Det fantastiske anti-aging serumet motvirker denne prosessen med en blanding av vitaminer, DMAE, koenzym Q10, alfa-liponsyre og plantehormoner. Den mirakuløse roten fra Sørøst-Asia, kjent som Pueraria Mirifica, har en eksepsjonelt høy konsentrasjon av planteøstrogener, som gjør den i stand til å gjøre den aldrende, modne huden smidigere, glattere og gi den nødvendig støtte.

 

Påføring: Om kvelden, drypp 3-5 dråper serum i håndflaten og masser inn i tidligere renset ansikt, hals og brystparti med glidende bevegelser. Etter at serumet er absorbert, kan du eventuelt bruke et av de øvrige produktene fra serien. Husk alltid å bruke solbeskyttelse om morgenen! Gravide kvinner bør unngå dette serumet på grunn av innholdet av vitamin A.

 

Tips: Lett klappende bevegelser kan fremskynde absorpsjonen av serumet og forbedre blodsirkulasjonen. Kan også brukes alene på kombinert/fet hud.

 

For hvem? Passer for moden, aldrende og stresset hud.

Vis mer
  • N°3 Serum Super Anti-Aging 30ml 600,-

N°4 Serum Lifting 30ml

Løfteserumet er den siste touchen for en perfekt hud. Dette serumet, beriket med hyaluronsyre, løftende peptider og naturlige vekstfaktorer, er designet for å glatte ut linjer og rynker og løfte huden. Den innovative kombinasjonen av aktive ingredienser øker synlig hudens elastisitet og fasthet, samtidig som den fremmer hudfornyelsesprosessene.

 

Detaljer: Dette serumet har umiddelbar virkning og kan dermed også benyttes rett før en begivenhet, på områder som må glattes ut eller løftes øyeblikkelig. Med daglig bruk forbedres hudens struktur, synlige tegn på aldring reduseres, og hudens friske glød returnerer. Peptider med Botox-effekt sørger for å fylle ut rynker, mens vekstfaktor-analoger stimulerer regenerering og fornyelse av hudceller.

 

Påføring: Dette serumet skal brukes som det siste trinnet i hudpleierutinen din! Klapp forsiktig inn 1-2 dråper direkte på linjer og rynker eller områder som du ønsker å løfte.

 

Tips: Bruk serumet for å glatte ut fine linjer rundt øynene og redusere mørke ringer og poser under øynene.

 

For hvem? Passer for slapp, uelastisk, rynkete eller aldrende hud.

Vis mer
  • N°4 Serum Lifting 30ml 525,-

N°5 Serum Brightening 30 ml

Dette oppstrammende Brightening-serumet er et allsidig hudforbedrende serum som forminsker synligheten av porer, balanserer melaninproduksjonen og reduserer forekomsten av misfarging på huden. Serumet skaper en fortryllende glød og jevner ut hudoverflaten samtidig som det styrker hudens beskyttende lag.

 

Detaljer: Såkalt «photoaging» (aldring forårsaket av eksponering for stråling) viser seg i huden gjennom slapphet, uregelmessig pigmentering og misfarging. Brightening-serumet motvirker disse tegnene. Mikronisert azelainsyre regulerer både melanin- og sebumproduksjonen, og reduserer dermed hyperpigmentering og hudens fetthet. Den beroligende og betennelsesdempende virkningen reduserer også rødhet. Retinol, en av de kraftigste anti-aldringsingrediensene, aktiverer produksjonen av kollagen, noe som reduserer rynkedybden, strammer opp og gjør huden mer elastisk. Samtidig normaliserer den melanocyttfunksjonen og bleker pigmentflekker. Den bidrar også til avstøting av døde hudceller, og gir dermed en jevnere og mer strålende hudoverflate.

 

Påføring: Om kvelden, drypp 3-5 dråper serum i håndflaten og påfør jevnt på tidligere renset ansiktshud, hals og dekolletasje med glattende bevegelser. Etter at produktet er absorbert står du fri til å bruke et av de andre produktene i kolleksjonen. Husk å alltid bruke solbeskyttelse om dagen! På grunn av kraftig stråling, anbefales ikke bruk av dette produktet i sommermånedene!

 

Tips: Serumet kan også brukes for å bleke pigmentflekker på hendene og behandle misfarging etter kviser.

 

For hvem? Passer for både yngre og eldre med store porer, ujevn hudoverflate, eventuelt arrdannelse, samt pigmentflekker.

Vis mer
  • N°5 Serum Brightening 30 ml 525,-
KREMER

N°1 Cream Hydrating 50ml

En fuktighetskrem som umiddelbart metter huden med fuktighet samt bevarer fuktigheten på lang sikt. Den visker nesten bort fine linjer og rynker øyeblikkelig og forvandler huden til en myk, fløyelsaktig overflate.

 

Detaljer: Denne fantastiske fuktighetskremen gir ansiktet et friskt utseende. Den inneholder en betydelig mengde hyaluronsyre som gir intens fuktighet og umiddelbart fyller ut fine linjer og rynker. De tilsettede ceramidene, som er lipider som utgjør cellemembranen, ikke bare gjenoppretter og beskytter hudens beskyttende lag, men beskytter også mot uttørking og øker elastisiteten. Ceramidene øker hudens motstand mot ytre påvirkninger og hindrer tynning av huden med alderen. Peptidene i kremen fremmer hudens regenereringsprosesser og motvirker aldringstegn på lang sikt. En spesiell ingrediens, Saccharide Isomerate, øker umiddelbart hudens fuktighet med +19% fra påføringstidspunktet.

 

Påføring: Påfør en liten mengde med glattende bevegelser morgen og kveld på tidligere renset ansikt, hals og utringning. Kan brukes alene eller over hvilket som helst Qceuticals-serum. Kan også brukes som en 24-timers krem.

 

Tips: Klappende bevegelser kan øke kremens absorpsjon og stimulere blodsirkulasjonen. Et grunnleggende produkt; bruk hvor som helst, når som helst hvis du bare vil hydrere huden din eller forhindre aldring.

 

For hvem? Uavhengig av alder kan både yngre og eldre bruke denne kremen som er egnet for alle hudtyper. På grunn av ceramidene, er den også utmerket for kløende, stram, irritert hud, eksem og psoriasis.

Vis mer
  • N°1 Cream Hydrating 50ml 525,-

N°1 Cream Nourish 50ml

En svært nærende krem rik på lipider, ceramider og peptider som gir intens fuktighet, næring, mykhet og umiddelbar komfort, selv for den mest belastede huden. Spesielt egnet som nattkrem.

 

Detaljer: En svært næringsrik ansiktskrem beregnet til daglig pleie. Rik på fuktighetsgivende og nærende ingredienser, egnet selv for den mest sensitive og belastede hud. Shea smør, rikhet av A-, E-, F-vitaminer og nærende oljer, har mange gunstige effekter på huden: fukter, beroliger, regenererer, reduserer betennelse og irritasjon, helbreder mindre hudskader, mykgjør. Hemmeligheten ligger i at sammensetningen ligner veldig på strukturen til lipider som finnes i menneskehuden. Hyaluronsyre gir intens fuktighet og fyller umiddelbart ut fine linjer og rynker. De tilsettede ceramidene gjenoppretter og beskytter hudens ytre lag samtidig som de hindrer uttørking. Betaglukan i kremen har film-formende egenskaper som reduserer vanntapet, og sikrer dermed hudens fuktighet. Dette spiller en viktig rolle i hudens forsvar, øker motstanden, og bidrar til vevregenerering og gjenoppbygging.

 

Påføring: Påfør en liten mengde med glattende bevegelser morgen og kveld på tidligere renset ansikt, hals og utringning. Kan brukes alene eller over hvilket som helst Qceuticals-serum.

 

Tips: Bruk den som en nattmaske! Påfør et litt tykkere lag på ansikt, hals og utringning, og fjern overskuddet om morgenen med en bomullspad dynket i toner. Utmerket for pleie og restaurering av solbrent og rynket hud.

 

For hvem? Passer for normal, tørr, svært tørr og/eller moden, svært belastet hud. Kan også brukes av personer med sensitiv hud, eksem eller psoriasis.

Vis mer
  • N°1 Cream Nourish 50ml 585,-

N°1 Super Anti-Aging 50ml

Denne super anti-age ansiktskremen inneholder en spesiell kombinasjon av ingredienser som gir effektiv beskyttelse mot aldring forårsaket av miljøskader. De hudbeskyttende antioksidantene i den nøytraliserer skadelige frie radikaler, og dermed bremser aldringsprosessen. Ved å bruke denne kremen blir huden glattere og fastere, dens motstandskraft forbedres, og den beholder sin helse over lang tid.

 

Detaljer: Denne super anti-age ansiktskremen inneholder en unik kombinasjon av ingredienser (Q10, alfa-liponsyre, astaxantin) som er utviklet for å gi synlige resultater. Antioksidantkomplekset er supplert med C-vitamin med anti-rynke effekt og E-vitamin som styrker og tetter hudstrukturen. Den inneholder også dimetyletanolamin (DMAE), kjent som ungdomseliksir, som forhindrer fremveksten av aldersflekker og strammer opp huden. Ekstraktet fra mirakelroten (Pueraria Mirifica) med høyt innhold av planteøstrogener reduserer rynker og gjør huden mer elastisk. Ved regelmessig bruk blir huden jevnere, glattere og strålende.

 

Påføring: Påfør en liten mengde om morgenen / kvelden med jevne, glidende bevegelser på rengjort ansikt, hals og brystparti. Den kan brukes alene eller over hvilket som helst Qceuticals serum. Passer for alle hudtyper.

 

For hvem? For aldrende, moden, belastet, og tonet hud som har mistet spensten.

Vis mer
  • N°1 Super Anti-Aging 50ml 600,-

N°1 Restore 50ml

Gjenopprettende, regenererende ansiktskrem som umiddelbart beroliger sensitiv og belastet hud, reduserer rødhet og irritasjon. Ideell pleie etter dermatologiske behandlinger eller kosmetiske inngrep.

 

Detaljer: Dette er en beroligende, nærende og regenererende krem som er utviklet for også å kunne brukes på den mest sensitive huden. Perfekt løsning hvis huden din har blitt brent av solen, eller fått rødhet på grunn av vind eller ekstrem kulde. Kan brukes som førstehjelp etter kosmetiske inngrep (som laserpeeling, mikrodermabrasjon). Hyaluronsyre gir intens fuktighet, mens beroligende planteekstrakter (bisabolol, glycyrrhizinsyre, peruansk solbær) lindrer irritasjon og reduserer betennelse. Perfluordekalin (PFD) tilfører oksygen til huden, og støtter dermed gjenopprettingsprosessen og regenereringen. Ved bruk reduseres irritasjon og rødhet, og hudens balanse gjenopprettes.

 

Påføring: Påfør en liten mengde jevnt på renset hud i ansiktet, på halsen og på brystet flere ganger om dagen med glidende bevegelser. Kan brukes alene eller over hvilket som helst Qceuticals serum.

 

Tips: Påfør umiddelbart etter soling eller bruk av solarium, flere ganger om dagen om nødvendig. Ikke glem å ta den med deg i skibakken også!

 

For hvem? For hud som reagerer dårlig på miljøpåvirkninger (kulde, varme, sol, vind), som er tilbøyelig til rødhet, irritasjon eller kløe. Kan brukes på hyperfølsom, belastet, allergisk hud uavhengig av alder. Beroliger hud etter kosmetiske inngrep som for eksempel laserpeeling. Kan brukes på solbrent hud i ansiktet, på halsen og på brystet.

Vis mer
  • N°1 Restore 50ml 585,-
Hold deg oppdatert:

Følg oss

Amalie
Bjørnset
Dreyer

Amalie er utdannet sykepleier ved Lovisenberg diakonale høgskole, med omfattende erfaring i helsevesenet. Hun har også gjennomgått spesialisert opplæring innen kosmetisk sykepleie ved Senzie Akademiet i Oslo samt Fillox sitt eget opplæringsprogram.

 

«Jeg brenner for et naturlig resultat, og mine behandlinger er basert på solid kunnskap, kvalitet og profesjonalitet. Jeg er opptatt av estetisk medisin og ønsker at mine kunder føler seg trygge, hørt og ivaretatt. Kundetilfredshet er min høyeste prioritet – jeg er fornøyd når du er fornøyd.»

Surena
Mehmoudy-
Amini

Surena er en sykepleier utdannet ved Sør-Øst universitet med omfattende erfaring innen helsevesenet. Hun har også videreutdannet seg innen estetisk medisin ved Amabilis Academy.

 

«Som en kosmetisk sykepleier, er jeg drevet av min lidenskap for å fremheve naturlig skjønnhet og selvtillit gjennom estetiske behandlinger. Jeg har høy estetisk sans og godt øye for detaljer. Min interesse strekker seg fra avanserte injeksjonsmetoder til innovative hudpleiebehandlinger, og jeg er stadig oppdatert på de nyeste teknikkene og produktene for å kunne tilby mine kunder de beste resultatene».

Katrine
Dyb

Katrine tok grunnutdanning i sykepleie i Bergen og har videreutdannet seg til å bli kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiklinikk i Oslo. Hos Fillox har Katrine fått grundig personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av kvalitet, sikkerhet og å bevare kundens naturlige utseende ved å fremheve deres trekk.

 

«Jeg fokuserer på behandlinger som fremhever den beste versjonen av kunden. Med riktig behandling kan jeg skape en illusjon av at tiden står stille. Jeg er nøye, serviceinnstilt og strekker meg langt for å sikre at kundene oppnår sine mål.»  

Elina
Dzhabrailova

Elina er en ferdigutdannet allmennlege som har utvidet sin ekspertise som estetisk lege gjennom dedikert opplæring ved Amabilis Academy. Hennes lidenskap for estetisk medisin er tydelig og inspirerende.

 

«Jeg ønsker å tilpasse mine behandlinger etter kundens ønsker og behov. Mitt mål er å skape et naturlig pent estetisk resultat, som skal fremheve den naturlige skjønnheten og dermed øke selvtilliten.

 

Det viktigste for meg er at kunden skal føle seg trygg og fornøyd».

Maria
Celin Waldron

Maria er kosmetisk dermatologisk sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler og klinikksjef hos Fillox. Maria er utdannet i estetisk medisin hos Amabilis Academy. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av sikkerheten rundt sine kunder, samt kvaliteten på behandlingene hun utfører. Hun har deltatt på mange kurs og konferanser og er i tillegg en Restylane-sertifisert injeksionssykepleier.

 

«Jeg brenner for et naturlig og langvarig resultat hvor huden alltid er i fokus. Behandlingene jeg utfører er tilpasset hver enkelt kunde, og dine ønsker er veldig viktig for meg».

Cecilie
Mikkelsen

Vår seniorbehandler Cecilie er utdannet sykepleier med videreutdanning som Helsesykepleier. I tillegg har hun også utdannet seg innen injeksjonssykepleie hos Amabilis, samt kosmetisk dermatologisk sykepleie på Senzie.

 

Cecilie har lang arbeidserfaring og har de siste 5 årene jobbet innen estetisk medisin.

 

«Det handler om å fremheve dine naturlige trekk og gjøre deg til en forfinet utgave av deg selv basert på volumtap, hudaldring og dine ønsker.»

Cristina
Parrado
Estudillo

Cristina er utdannet sykepleier med lidenskap for skjønnhet og estetisk medisin. Hun fullførte videreutdannelsen i kosmetisk sykepleie ved Amabilis Academy, der hun fikk gjennomgående instruksjon i injeksjonsteknikk- og behandling. 

 

Hos Fillox fikk Cristina personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. 

 

«Det viktigste for meg er at kundene mine føler seg trygge på at deres behov blir møtt, og at deres naturlige skjønnhet fremheves. Å se mine fornøyde kunder smile er en av de største gledene jeg har både profesjonelt og personlig». 

Nilo
Niloufar
Jeprem

Nilo er utdannet sykepleier som har videreutdannet seg innenfor estetisk medisin hos Amabilis Academy hvor hun har gjennomført alle trinn innenfor estetiske behandlinger.

 

Nilo har også gjennomgått Fillox sitt eget opplæringsprogram med one-on-one trening innen alle typer injeksjonsbehandlinger.

 

«Jeg har alltid hatt et brennende ønske om å jobbe innen estetisk medisin. Din naturlige skjønnhet står alltid i fokus hos meg, og du vil føle deg trygg og ivaretatt».

TOM
HAUGLAND

Dr. Tom Haugland er utdannet lege i Oslo og er daglig leder i FILLOX-kjeden.

 

Tom sitt spesialfelt er ansiktskonturering samt nese- og hake-korreksjoner med hyaluronsyrefillere og trådløft.

Vilde
Adriana Nistad
Hansen

Vilde er seniorbehandler hos Fillox og er en offentlig godkjent sykepleier med lang erfaring i helsevesenet. Hun har videreutdannet seg som estetisk injeksjonssykepleier ved Amabilis Academy.

 

«Jeg ser hele deg og tilpasser behandlingen etter dine behov, utgangspunkt og ønsker. Som behandler ønsker jeg at du blir fornøyd, føler deg trygg og ivaretatt. Min visjon er at kunden opplever velvære og økt selvtillit ved å skape et naturlig og estetisk pent resultat som fremhever kundens naturlige trekk og skjønnhet».

Connie
Undem

Connie har studert sykepleien på VID i Oslo. Hun har god erfaring fra Sykehus da hun har jobbet på både Ortopedisk kirurgisk post og Coronapost. Videre har hun studert på Senzie Akademiet der hun ble utdannet som Dermatologisk Kosmetisk Sykepleier. Hun har også tatt injeksjonskurs hos Amabilis.

 

«Jeg brenner for god hudhelse der jeg vektlegger naturlig skjønnhet og tilpasser hudbehandlingen etter kundens behov og ønsker. Jeg fokuserer på naturlig resultat og ønsker at kunden skal føle seg som den beste versjonen av seg selv».

Ketil
Olsholt

Ketil er utdannet Øre-Nese-Hals lege i Oslo og har jobbet innen dette feltet i over 20 år. Han har også erfaring fra blant annet plastisk kirurgi på sykehus. Han er dessuten videreutdannet innen estetisk medisin på Amabilis Academy hvor han nå også er instruktør.


«Etter mange år i det offentlige helsevesenet med fokus på funksjon og sykdom, har jeg villet forfølge og perfeksjonere min lidenskap og kreativitet for å forbedre og fremheve symmetri, proporsjoner, -ja estetikken som er i oss alle, -ikke bare i ansiktet, men også alle andre deler av kroppen. Jeg vil selvsagt alltid dra veksler på min lange medisinske erfaring i de vurderinger jeg gjør både når det gjelder estetiske- og medisinske behandlinger».

Blanca
Moreno
Borrero

Blanca er utdannet sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler hos Fillox. Blanca er utdannet i estetisk medisin fra Amabilis Academy, hvor hun har gjennomført alle tilgjengelige kurs på avansert nivå. I tillegg har hun over 100 timer personlig undervisning i avanserte injeksjonsbehandlinger og injeksjonsteknikker med Dr. Bjerkan fra Amabilis Academy.

 

«Jeg trives svært godt med å få frem kundens indre skjønnhet, og få kundene til å føle seg vel. Jeg liker også å ta meg god tid til kundene mine».