Morpheus 8

Morpheus8 er en revolusjonerende og svært effektiv metode for å redusere slapp og hengende hud, samtidig som den kan fjerne uønsket fett. Den gir imponerende resultater med en oppstrammet og jevnere hudflate samt mer definerte konturer.

 

Opplev behandlingen som blandt andre Kim Kardashian har trykket til sitt bryst og offentlig hyllet gjentatte ganger(uten å være sponset), hos alle Fillox sine klinikker!

Start video

Dyptgående Laser

Dyp og sikker behandling i flere hudlag. Sammenlignet med behandlinger som kun virker på hudoverflaten, gir Morpheus8 en dypere og mer effektiv behandling.

Jevn effekt

Merkbar jevn effekt på huden: Dette betyr at behandlingen gir en jevn forbedring over hele området, uten ujevnheter eller uønskede resultater.

Lav risiko

Minimal eller ingen risiko for midlertidige bivirkninger på huden på grunn av den kontrollerte varmeenergien. Trygg å bruke på alle hudtyper, inkludert hudtype VI.

Utfordringen

De underliggende lagene av huden utgjør fundamentet for en velformet kropp og ansikt med fast og fyldig hud. Dessverre mister huden disse kvalitetene med alderen, og resultatet blir slapp hud med rynker og tap av fylde. Heldigvis kan denne situasjonen endres ved hjelp av den banebrytende fraksjonsbehandlingen, Morpheus8, som stimulerer kollagenproduksjonen i de dypere lagene av huden.

 

Ved målrettet behandling av de dypere hudlagene blir «byggesteinene» i huden omorganisert gjennom Morpheus8-behandlingen, og dette skjer naturlig som en del av en anti-aldringsprosess.

 

Resultatet er en strammere og strålende hud med veldefinerte konturer. Morpheus8 hjelper deg med å gjenopprette vitalitet i huden din og oppnå en revitalisert og forbedret utseende.

Behandlingen

Morpheus8-behandlingen er en avansert og unik kombinasjon av mikroskopiske nåler og radiofrekvens, som arbeider på dypere nivåer av huden enn noe annet tilgjengelig hudoppstrammende utstyr på markedet.

Under behandlingen leveres radiofrekvensenergien gjennom disse tynne nålene, som penetrerer hudens overflate og når helt ned til de dypere hudlagene. Dette gjør det mulig å levere terapeutisk energi på nøyaktige steder og stimulere en omfattende kollagenproduksjon i de dypere lagene av huden. Ved å målrette de dypere hudlagene oppnår Morpheus8-behandlingen en imponerende forbedring i hudens fasthet og tekstur.

 

Etter Morpheus8-behandlingen blir kroppens naturlige ressurser aktivert, og kollagenproduksjonen får en kickstart, noe som fører til økt fasthet, volum og elastisitet i huden.

Spørsmål og svar

Morpheus8 skiller seg ut som den første og eneste full-body teknologien som kan omforme og fornye det underliggende fettvevet i huden. Selv om apparatet påføres utenpå huden, leverer Morpheus8 den dypeste fraksjonsteknologien som påvirker de dype lagene i huden og omformer kollagenet.

 

Ved å kombinere radiofrekvens med micronedling, skapes tusenvis av mikrokanaler i huden under behandlingen. Dette fører til oppvarming av vevet, og stimulerer fibroblastene til å produsere kollagen og elastin. Som et resultat strammes og jevnes huden ut. Denne synergien mellom radiofrekvens og micronedling skaper en kraftig stimulering av hudens naturlige regenereringsprosess og bidrar til å forbedre hudens fasthet og tekstur. Morpheus8 gir dermed en omfattende og målrettet behandling som resulterer i en fornyet og revitalisert hud.

Morpheus8 er en allsidig behandling som kan brukes på ulike områder av kroppen og ansiktet, med fokus på fornyelse, gjenoppbygging og oppstramming av underliggende hud. Noen av de mest etterspurte behandlingsområdene inkluderer den nedre delen av ansiktet og halsen. Morpheus8 er også egnet for øvrige områder i ansiktet og på kroppen som viser tegn til rynker, misfarging eller akne-arr, og det er en populær metode for fjerning av uønsket fett.

 

Uansett hvilket område du ønsker å forbedre, kan Morpheus8 tilpasses for å imøtekomme dine spesifikke behov og gi deg ditt ønskete resultat.

 


 

En av fordelene med Morpheus8 er dens «fargeblinde» teknologi og unike egenskaper som gjør det mulig å bruke behandlingen på alle hudtyper, inkludert personer med mørkere hud.

 

Tradisjonelt sett har enkelte hudbehandlinger vært begrenset av hudfarge eller pigmentering, da de kan føre til uønskede bivirkninger som hyperpigmentering eller arrdannelse. Morpheus8 skiller seg ut ved å benytte en avansert teknologi som er skånsom mot alle hudfarger og gir gode resultater uten å skade eller forstyrre hudens naturlige pigmentering.

 

Den «fargeblinde» tilnærmingen til Morpheus8 skyldes dens innovative design og skånsomme energileveranse. Dette betyr at både lyse og mørke hudtoner kan dra nytte av behandlingen uten å bekymre seg for risikoen for uønskede endringer i hudfargen. Det er en betydelig fremskritt innen estetiske behandlinger, da det gir større inkludering og tilgang til hudoppstramming og fornyelse for en bredere gruppe mennesker.

 

Denne revolusjonerende egenskapen gjør at Morpheus8 skiller seg ut som en trygg og effektiv behandling som kan tilpasses individuelle behov, uavhengig av hudfarge eller pigmentering. Uansett om du har lys, medium eller mørk hudtone, kan du føle deg trygg på at Morpheus8 kan hjelpe deg med å oppnå ønsket hudforbedring og oppstramming uten å gå på kompromiss med hudens naturlige utseende eller helse.

 

Morpheus8 har en avansert teknologi som gjør det mulig å nå ned til en dybde på 7 mm. Dette gjør behandlingen ideell for områder på kroppen der det samler seg større fettavleiringer. Behandlingen i de dypere vevslagene har også vist seg å være svært effektiv for å redusere cellulitter.

 

I tillegg til å ha en betydelig innvirkning på cellulitter, stimulerer Morpheus8 også kollagenproduksjonen, remodelerer vevet og gir kontur til utseendet. Den jevner ut og forbedrer den generelle strukturen i huden. Dette betyr at behandlingen ikke bare bidrar til å redusere fett og cellulitter, men også gir en mer harmonisk og fornyet hudoverflate. Morpheus8 gir dermed flere fordeler samtidig og gir deg en helhetlig forbedring av hudens utseende.

Uansett hvilket område du ønsker å forbedre, kan Morpheus8 tilpasses for å imøtekomme dine spesifikke behov og gi deg ditt ønskete resultat.

Avhengig av behandlingstype og omfanget av hudens slapphet og rynker, må du forvente at det i gjennomsnitt vil kreves 1-6 behandlinger for å oppnå ønsket resultat.

 

Vi anbefaler vanligvis 4 behandlinger for de fleste områder. Hos oss tilbyr vi en pakkepris på fire behandlinger, hvor den fjerde behandlingen er gratis.

De første synlige resultatene vil vises i løpet av få dager, men typisk vil de mest merkbare endringene vises etter ca. 3 uker. Forbedringene i huden vil fortsette i opptil 8 måneder etter en behandling.

Morpheus8 er generelt forbundet med få bivirkninger og komplikasjoner. De fleste opplever kun milde og forbigående reaksjoner. Disse inkluderer midlertidig rødhet, minimale blødninger, dannelse av skorper, lett hevelse, følelse av nålestikk, blåmerker, samt tørr eller flassende hud. Disse symptomer er vanligvis kortvarige og forsvinner i løpet av få dager etter behandlingen.

 

Alvorlige bivirkninger eller komplikasjoner er sjeldne, men det er viktig å være oppmerksom på dem. Ekstremt sjeldne tilfeller kan inkludere blemmer, arrdannelse eller områder med hyperpigmentering (overproduksjon av pigment i huden). Det er verdt å merke seg at disse mer alvorlige reaksjonene er sjeldne, men det er viktig å være oppmerksom på dem og umiddelbart kontakte en medisinsk profesjonell dersom de oppstår.

 

Etter behandlingen er det viktig å beskytte huden mot sollys ved å bruke solkrem. Ettersom huden kan være mer sensitiv og sårbar etter behandlingen, er den mer utsatt for UV-lys enn vanlig. Ved å bruke solkrem kan man minimere risikoen for solskader og eventuelle komplikasjoner relatert til eksponering for solen.

 

Husk at det er viktig å diskutere eventuelle spørsmål eller bekymringer angående bivirkninger og komplikasjoner med en kvalifisert helsepersonell før du gjennomgår Morpheus8-behandling eller noen annen form for medisinsk prosedyre.

Book din time

Hos Fillox vil du alltid møte svært dedikerte og dyktige behandlere.

Katrine
Dyb

Katrine tok grunnutdanning i sykepleie i Bergen og har videreutdannet seg til å bli kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiklinikk i Oslo. Hos Fillox har Katrine fått grundig personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av kvalitet, sikkerhet og å bevare kundens naturlige utseende ved å fremheve deres trekk.

 

«Jeg fokuserer på behandlinger som fremhever den beste versjonen av kunden. Med riktig behandling kan jeg skape en illusjon av at tiden står stille. Jeg er nøye, serviceinnstilt og strekker meg langt for å sikre at kundene oppnår sine mål.»  

Elina
Dzhabrailova

Elina er en ferdigutdannet allmennlege som har utvidet sin ekspertise som estetisk lege gjennom dedikert opplæring ved Amabilis Academy. Hennes lidenskap for estetisk medisin er tydelig og inspirerende.

 

«Jeg ønsker å tilpasse mine behandlinger etter kundens ønsker og behov. Mitt mål er å skape et naturlig pent estetisk resultat, som skal fremheve den naturlige skjønnheten og dermed øke selvtilliten.

 

Det viktigste for meg er at kunden skal føle seg trygg og fornøyd».

Maria
Celin Waldron

Maria er kosmetisk dermatologisk sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler og klinikksjef hos Fillox. Maria er utdannet i estetisk medisin hos Amabilis Academy. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av sikkerheten rundt sine kunder, samt kvaliteten på behandlingene hun utfører. Hun har deltatt på mange kurs og konferanser og er i tillegg en Restylane-sertifisert injeksionssykepleier.

 

«Jeg brenner for et naturlig og langvarig resultat hvor huden alltid er i fokus. Behandlingene jeg utfører er tilpasset hver enkelt kunde, og dine ønsker er veldig viktig for meg».

Cecilie
Mikkelsen

Vår seniorbehandler Cecilie er utdannet sykepleier med videreutdanning som Helsesykepleier. I tillegg har hun også utdannet seg innen injeksjonssykepleie hos Amabilis, samt kosmetisk dermatologisk sykepleie på Senzie.

 

Cecilie har lang arbeidserfaring og har de siste 5 årene jobbet innen estetisk medisin.

 

«Det handler om å fremheve dine naturlige trekk og gjøre deg til en forfinet utgave av deg selv basert på volumtap, hudaldring og dine ønsker.»

Cristina
Parrado
Estudillo

Cristina er utdannet sykepleier med lidenskap for skjønnhet og estetisk medisin. Hun fullførte videreutdannelsen i kosmetisk sykepleie ved Amabilis Academy, der hun fikk gjennomgående instruksjon i injeksjonsteknikk- og behandling. 

 

Hos Fillox fikk Cristina personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. 

 

«Det viktigste for meg er at kundene mine føler seg trygge på at deres behov blir møtt, og at deres naturlige skjønnhet fremheves. Å se mine fornøyde kunder smile er en av de største gledene jeg har både profesjonelt og personlig». 

Nilo
Niloufar
Jeprem

Nilo er utdannet sykepleier som har videreutdannet seg innenfor estetisk medisin hos Amabilis Academy hvor hun har gjennomført alle trinn innenfor estetiske behandlinger.

 

Nilo har også gjennomgått Fillox sitt eget opplæringsprogram med one-on-one trening innen alle typer injeksjonsbehandlinger.

 

«Jeg har alltid hatt et brennende ønske om å jobbe innen estetisk medisin. Din naturlige skjønnhet står alltid i fokus hos meg, og du vil føle deg trygg og ivaretatt».

TOM
HAUGLAND

Dr. Tom Haugland er utdannet lege i Oslo og er daglig leder i FILLOX-kjeden.

 

Tom sitt spesialfelt er ansiktskonturering samt nese- og hake-korreksjoner med hyaluronsyrefillere og trådløft.

Vilde
Adriana Nistad
Hansen

Vilde er seniorbehandler hos Fillox og er en offentlig godkjent sykepleier med lang erfaring i helsevesenet. Hun har videreutdannet seg som estetisk injeksjonssykepleier ved Amabilis Academy.

 

«Jeg ser hele deg og tilpasser behandlingen etter dine behov, utgangspunkt og ønsker. Som behandler ønsker jeg at du blir fornøyd, føler deg trygg og ivaretatt. Min visjon er at kunden opplever velvære og økt selvtillit ved å skape et naturlig og estetisk pent resultat som fremhever kundens naturlige trekk og skjønnhet».

Connie
Undem

Connie har studert sykepleien på VID i Oslo. Hun har god erfaring fra Sykehus da hun har jobbet på både Ortopedisk kirurgisk post og Coronapost. Videre har hun studert på Senzie Akademiet der hun ble utdannet som Dermatologisk Kosmetisk Sykepleier. Hun har også tatt injeksjonskurs hos Amabilis.

 

«Jeg brenner for god hudhelse der jeg vektlegger naturlig skjønnhet og tilpasser hudbehandlingen etter kundens behov og ønsker. Jeg fokuserer på naturlig resultat og ønsker at kunden skal føle seg som den beste versjonen av seg selv».

Ketil
Olsholt

Ketil er utdannet Øre-Nese-Hals lege i Oslo og har jobbet innen dette feltet i over 20 år. Han har også erfaring fra blant annet plastisk kirurgi på sykehus. Han er dessuten videreutdannet innen estetisk medisin på Amabilis Academy hvor han nå også er instruktør.


«Etter mange år i det offentlige helsevesenet med fokus på funksjon og sykdom, har jeg villet forfølge og perfeksjonere min lidenskap og kreativitet for å forbedre og fremheve symmetri, proporsjoner, -ja estetikken som er i oss alle, -ikke bare i ansiktet, men også alle andre deler av kroppen. Jeg vil selvsagt alltid dra veksler på min lange medisinske erfaring i de vurderinger jeg gjør både når det gjelder estetiske- og medisinske behandlinger».

Blanca
Moreno
Borrero

Blanca er utdannet sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler hos Fillox. Blanca er utdannet i estetisk medisin fra Amabilis Academy, hvor hun har gjennomført alle tilgjengelige kurs på avansert nivå. I tillegg har hun over 100 timer personlig undervisning i avanserte injeksjonsbehandlinger og injeksjonsteknikker med Dr. Bjerkan fra Amabilis Academy.

 

«Jeg trives svært godt med å få frem kundens indre skjønnhet, og få kundene til å føle seg vel. Jeg liker også å ta meg god tid til kundene mine».