Hyalual Electri

Hyalual Electri er en mestoterapi-behandling som ble laget for intensiv revitalisering av huden. Behandlingen gir en rask gjenoppretting av hudens naturlige farge, elastisitet, fasthet og utstråling.

 

Electri er ideell for å forhindre prematur aldring av huden.

ClockCreated with Sketch.

behandlingstid

Ca. 20-30 minutter

HeartCreated with Sketch.

Restitusjontid

12-24 timer

Star1Created with Sketch.

Varighet

Omtrent 3 måneder

Hvem passer behandlingen for?

Hyalual Electri er den perfekte introduksjons-behandlingen for de som enda ikke er klare for mer omfattende behandlinger med Mesoterapi som f.eks. Xela Rederm

 

Behandlingen gir umiddelbart synlige resultater og både hindrer og reverserer premature aldringstegn av huden.

Hva er Mesoterapi?

Mesoterapi er en behandling som bruker injeksjoner av vitaminer, enzymer, aminosyrer og andre næringsstoffer for å forynge huden og forbedre dens fasthet, tekstur og hudtone.

 

Mesoterapi kan bidra til å redusere rynker og fine linjer, forhindre de første aldringstegnene, stramme opp løs hud, forbedre hudens konturer, bekjempe hyperpigmentering(inkl. post-akne) samt bidra til generell hudforyngelse.

Spørsmål og svar

Først vil du få bedøvelseskrem på huden, før ansiktet ditt blir grundig rengjort med klorhexidin. Deretter starter behandlingen ved at Hyalual Electri blir injisert i små mikrodoser i hudens overflate. Nålen som brukes er svært tynn og smerten er derfor kun middels til moderat.

 

Selve prosedyren tar ca 20-30 minutter, alt avhengig av hvor stort område som skal behandles. Tid for å gi bedøvelseskremen virkningstid må også regnes med (ca 30 minutter).

Hyalual Electri gir umiddelbart synlige resultater, mens det optimale resultat vil være synlig etter ca. 10 dager.

Hyalual Electri inneholder en unik sammensetning av hyaluronsyre (0,55%) og den kraftige antioksidanten succinsyre (1,6%).

Din behandler vil under konsultasjonen analysere huden din og komme med anbefaling om hvilken behandling som best vil passe din hud og ditt ønskete resultat best.

 

For mer avansert hud kan det være behandler heller vil foreslå Xela Rederm eller Profhilo som din anbefalte behandling.

Etter behandling kan man forvente noe rødhet etter injeksjonene. Dette er normalt og går over i løpet av få dager.

 

Blåmerker og mild hevelse er andre mulige bivirkninger som kan oppstå i nærheten av injeksjonsstedene.

 

Teknikken som våre erfarne behandlere benytter er helt steril og risikoen for infeksjon i huden er dermed minimal.

De første 12 timene etter behandling bør man ikke gni eller massere området som er behandlet.
 
Man bør også unngå å påføre sminke på området for å unngå irritasjon/inflammasjon i området. Dette gjelder spesielt kremer som inneholder retinol, glykolsyre eller er eksfolierende produkter, 24 til 48 timer etter behandling. 
 
Du bør heller ikke ta badstue, trene/mosjonere eller dusje i varmt vann 12 timer etter behandlingen.

Book din konsultasjon

Vårt mål er å øke kvaliteten og stoltheten i bransjen.

Katrine
Dyb

Katrine tok grunnutdanning i sykepleie i Bergen og har videreutdannet seg til å bli kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiklinikk i Oslo. Hos Fillox har Katrine fått grundig personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av kvalitet, sikkerhet og å bevare kundens naturlige utseende ved å fremheve deres trekk.

 

«Jeg fokuserer på behandlinger som fremhever den beste versjonen av kunden. Med riktig behandling kan jeg skape en illusjon av at tiden står stille. Jeg er nøye, serviceinnstilt og strekker meg langt for å sikre at kundene oppnår sine mål.»  

Elina
Dzhabrailova

Elina er en ferdigutdannet allmennlege som har utvidet sin ekspertise som estetisk lege gjennom dedikert opplæring ved Amabilis Academy. Hennes lidenskap for estetisk medisin er tydelig og inspirerende.

 

«Jeg ønsker å tilpasse mine behandlinger etter kundens ønsker og behov. Mitt mål er å skape et naturlig pent estetisk resultat, som skal fremheve den naturlige skjønnheten og dermed øke selvtilliten.

 

Det viktigste for meg er at kunden skal føle seg trygg og fornøyd».

Maria
Celin Waldron

Maria er kosmetisk dermatologisk sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler og klinikksjef hos Fillox. Maria er utdannet i estetisk medisin hos Amabilis Academy. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av sikkerheten rundt sine kunder, samt kvaliteten på behandlingene hun utfører. Hun har deltatt på mange kurs og konferanser og er i tillegg en Restylane-sertifisert injeksionssykepleier.

 

«Jeg brenner for et naturlig og langvarig resultat hvor huden alltid er i fokus. Behandlingene jeg utfører er tilpasset hver enkelt kunde, og dine ønsker er veldig viktig for meg».

Cecilie
Mikkelsen

Vår seniorbehandler Cecilie er utdannet sykepleier med videreutdanning som Helsesykepleier. I tillegg har hun også utdannet seg innen injeksjonssykepleie hos Amabilis, samt kosmetisk dermatologisk sykepleie på Senzie.

 

Cecilie har lang arbeidserfaring og har de siste 5 årene jobbet innen estetisk medisin.

 

«Det handler om å fremheve dine naturlige trekk og gjøre deg til en forfinet utgave av deg selv basert på volumtap, hudaldring og dine ønsker.»

Cristina
Parrado
Estudillo

Cristina er utdannet sykepleier med lidenskap for skjønnhet og estetisk medisin. Hun fullførte videreutdannelsen i kosmetisk sykepleie ved Amabilis Academy, der hun fikk gjennomgående instruksjon i injeksjonsteknikk- og behandling. 

 

Hos Fillox fikk Cristina personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. 

 

«Det viktigste for meg er at kundene mine føler seg trygge på at deres behov blir møtt, og at deres naturlige skjønnhet fremheves. Å se mine fornøyde kunder smile er en av de største gledene jeg har både profesjonelt og personlig». 

Nilo
Niloufar
Jeprem

Nilo er utdannet sykepleier som har videreutdannet seg innenfor estetisk medisin hos Amabilis Academy hvor hun har gjennomført alle trinn innenfor estetiske behandlinger.

 

Nilo har også gjennomgått Fillox sitt eget opplæringsprogram med one-on-one trening innen alle typer injeksjonsbehandlinger.

 

«Jeg har alltid hatt et brennende ønske om å jobbe innen estetisk medisin. Din naturlige skjønnhet står alltid i fokus hos meg, og du vil føle deg trygg og ivaretatt».

TOM
HAUGLAND

Dr. Tom Haugland er utdannet lege i Oslo og er daglig leder i FILLOX-kjeden.

 

Tom sitt spesialfelt er ansiktskonturering samt nese- og hake-korreksjoner med hyaluronsyrefillere og trådløft.

Vilde
Adriana Nistad
Hansen

Vilde er seniorbehandler hos Fillox og er en offentlig godkjent sykepleier med lang erfaring i helsevesenet. Hun har videreutdannet seg som estetisk injeksjonssykepleier ved Amabilis Academy.

 

«Jeg ser hele deg og tilpasser behandlingen etter dine behov, utgangspunkt og ønsker. Som behandler ønsker jeg at du blir fornøyd, føler deg trygg og ivaretatt. Min visjon er at kunden opplever velvære og økt selvtillit ved å skape et naturlig og estetisk pent resultat som fremhever kundens naturlige trekk og skjønnhet».

Connie
Undem

Connie har studert sykepleien på VID i Oslo. Hun har god erfaring fra Sykehus da hun har jobbet på både Ortopedisk kirurgisk post og Coronapost. Videre har hun studert på Senzie Akademiet der hun ble utdannet som Dermatologisk Kosmetisk Sykepleier. Hun har også tatt injeksjonskurs hos Amabilis.

 

«Jeg brenner for god hudhelse der jeg vektlegger naturlig skjønnhet og tilpasser hudbehandlingen etter kundens behov og ønsker. Jeg fokuserer på naturlig resultat og ønsker at kunden skal føle seg som den beste versjonen av seg selv».

Ketil
Olsholt

Ketil er utdannet Øre-Nese-Hals lege i Oslo og har jobbet innen dette feltet i over 20 år. Han har også erfaring fra blant annet plastisk kirurgi på sykehus. Han er dessuten videreutdannet innen estetisk medisin på Amabilis Academy hvor han nå også er instruktør.


«Etter mange år i det offentlige helsevesenet med fokus på funksjon og sykdom, har jeg villet forfølge og perfeksjonere min lidenskap og kreativitet for å forbedre og fremheve symmetri, proporsjoner, -ja estetikken som er i oss alle, -ikke bare i ansiktet, men også alle andre deler av kroppen. Jeg vil selvsagt alltid dra veksler på min lange medisinske erfaring i de vurderinger jeg gjør både når det gjelder estetiske- og medisinske behandlinger».

Blanca
Moreno
Borrero

Blanca er utdannet sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler hos Fillox. Blanca er utdannet i estetisk medisin fra Amabilis Academy, hvor hun har gjennomført alle tilgjengelige kurs på avansert nivå. I tillegg har hun over 100 timer personlig undervisning i avanserte injeksjonsbehandlinger og injeksjonsteknikker med Dr. Bjerkan fra Amabilis Academy.

 

«Jeg trives svært godt med å få frem kundens indre skjønnhet, og få kundene til å føle seg vel. Jeg liker også å ta meg god tid til kundene mine».