Sunekos

Plages du av mørke ringer, slapp hud, linjer eller poser under øynene, og har prøvd det meste av ulike kremer og behandlinger uten merkbare resultater?

 

Da vil vi gjerne anbefale deg den nye og prisbelønnede injeksjons­behandlingen Sunekos. 

ClockCreated with Sketch.

behandlingstid

Ca. 30 minutter.

HeartCreated with Sketch.

Restitusjontid

Ingen reell restistusjonstid

Star1Created with Sketch.

Varighet

Omtrent 6 måneder

Om behandlingen

Hvem passer behandlingen for?

Sunekos passer for alle hudtyper, og egner seg godt for både unge personer som ønsker å bremse den fysiologiske aldringen, og for personer med moden hud som ønsker å reparere og redusere aldringstegn og reaktivere cellulær funksjonalitet.

 

Sunekos er spesielt effektivt i vanskelige behandlingsområder som f.eks dårlig hudkvalitet i panne, mørke ringer og poser under øynene og moderate linjer på overleppe. Sunekos er også indikert for flere områder i ansiktet samt på kroppen. 

Målet med behandlingen

  • Økt spenst og elastisitet i huden.

  • Økt volum/fuktighet.

  • Forbedring av fine linjer og rynker.

  • Forbedring av hudtone.

Spørsmål og svar

Sunekos er en ikke-invasiv medisinsk behandling som består i å injisere en væske/gelé i huden gjennom en tynn nål eller stump kanyle. Behandlingen tar normalt ca. 30 minutter, i tillegg til konsultasjon og bilder ved første besøk. 

 

Behandlingen for alle Sunekos-produktene utføres som et forløp med ca. 3-4 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Deretter kreves det en oppfølgingsbehandling med omtrent 6 måneders mellomrom.

 

Holdbarheten av behandlingen avhenger av flere faktorer (individuelle egenskaper, soleksponering, hudbehandlinger osv.). Behandleren avgjør derfor hvorvidt behandlingen egner seg, samt hvilket resultat som kan forventes. Det er dog ikke mulig å fastslå nøyaktig hvor mange behandlinger som trengs for en bestemt kunde for å oppnå et effektivt resultat. 

Behandlingen for alle Sunekos-produktene utføres som et forløp med ca. 3-4 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Deretter kreves det en oppfølgingsbehandling med omtrent 6 måneders mellomrom. Holdbarheten av behandlingen avhenger av flere faktorer (individuelle egenskaper, soleksponering, hudbehandlinger osv.). Behandleren avgjør derfor hvorvidt behandlingen egner seg, samt hvilket resultat som kan forventes. Det er dog ikke mulig å fastslå nøyaktig hvor mange behandlinger som behøves for en bestemt kunde for å oppnå et effektivt resultat.

 

Sunekos 1200 er et tykkere produkt enn Sunekos 200, og kan brukes i ansikt, hals eller hender hvor man i tillegg ønsker å bygge mer volum. Sunekos 1200 brukes da som en boosterdose sammen med Sunekos 200 ved 1. behandling. De resterende behandlingene er kun med Sunekos 200.

Prosedyren er relativt smertefri. Ved behov kan det påføres bedøvelseskrem før behandlingen startet.

Sunekos er en injeksjonsbehandling som inneholder aminosyrer og hyaluronsyre som gjenoppretter hudens kvalitet og balanse. Gjennom flere studier har Sunekos sin unike formel vist seg å stimulere fibroblastene i dermis, som reproduserer både kollagen og elastin, -de to viktigste elementene for hudens cellefornyelse.

 

Takket være denne prosessen motvirker Sunekos aldring på en naturlig måte, som tar hensyn til din naturlige ansiktsform og kroppsform, uten å gi et unaturlig “puffy” og behandlet utseende. Sunekos er ikke en filler.

 

Fillox tilbyr 2 Sunekos produkter: Sunekos 200(3 ml) og Sunekos 1200(3 ml). Sunekos er fremstilt av naturlig, kjemisk uforandret hyaluronsyre med høy (Sunekos 1200) eller lav molekylærvekt (Sunekos 200) kombinert med de spesifikke aminosyrene som inngår i kroppens prosess for å reprodusere kollagen og elastin (ECM). Alle disse stoffene forekommer naturlig i kroppen, og de aksepteres derfor godt av kroppen med minimal risiko for allergiske reaksjoner (ingen rapporterte tilfeller). 

Bivirkninger som kan oppstå av en Sunekos-behandling er lik de som kan oppstå ved alle injiserbare behandlinger og omfatter blåmerker, hevelse, rødhet, ømhet og lett blødning på injeksjonsstedet. Disse vil som oftest enten forsvinne umiddelbart eller over en periode på 24-72 timer.

 

Svært sjelden kan noen allergiske reaksjoner oppstå.

Behandlingen har ingen “nedetid” og du kan gå tilbake til normale aktiviteter umiddelbart.

 

Unntaket er ved behandling rundt øynene, hvor det kan oppstå midlertidig hevelse, som kan vare i 24-72 timer og hvor det da anbefales å unngå trening og soling til hevelsen har avtatt.

Book din konsultasjon

Hos Fillox vil du alltid møte svært dedikerte og dyktige behandlere.

Katrine
Dyb

Katrine tok grunnutdanning i sykepleie i Bergen og har videreutdannet seg til å bli kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiklinikk i Oslo. Hos Fillox har Katrine fått grundig personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av kvalitet, sikkerhet og å bevare kundens naturlige utseende ved å fremheve deres trekk.

 

«Jeg fokuserer på behandlinger som fremhever den beste versjonen av kunden. Med riktig behandling kan jeg skape en illusjon av at tiden står stille. Jeg er nøye, serviceinnstilt og strekker meg langt for å sikre at kundene oppnår sine mål.»  

Elina
Dzhabrailova

Elina er en ferdigutdannet allmennlege som har utvidet sin ekspertise som estetisk lege gjennom dedikert opplæring ved Amabilis Academy. Hennes lidenskap for estetisk medisin er tydelig og inspirerende.

 

«Jeg ønsker å tilpasse mine behandlinger etter kundens ønsker og behov. Mitt mål er å skape et naturlig pent estetisk resultat, som skal fremheve den naturlige skjønnheten og dermed øke selvtilliten.

 

Det viktigste for meg er at kunden skal føle seg trygg og fornøyd».

Maria
Celin Waldron

Maria er kosmetisk dermatologisk sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler og klinikksjef hos Fillox. Maria er utdannet i estetisk medisin hos Amabilis Academy. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av sikkerheten rundt sine kunder, samt kvaliteten på behandlingene hun utfører. Hun har deltatt på mange kurs og konferanser og er i tillegg en Restylane-sertifisert injeksionssykepleier.

 

«Jeg brenner for et naturlig og langvarig resultat hvor huden alltid er i fokus. Behandlingene jeg utfører er tilpasset hver enkelt kunde, og dine ønsker er veldig viktig for meg».

Cecilie
Mikkelsen

Vår seniorbehandler Cecilie er utdannet sykepleier med videreutdanning som Helsesykepleier. I tillegg har hun også utdannet seg innen injeksjonssykepleie hos Amabilis, samt kosmetisk dermatologisk sykepleie på Senzie.

 

Cecilie har lang arbeidserfaring og har de siste 5 årene jobbet innen estetisk medisin.

 

«Det handler om å fremheve dine naturlige trekk og gjøre deg til en forfinet utgave av deg selv basert på volumtap, hudaldring og dine ønsker.»

Cristina
Parrado
Estudillo

Cristina er utdannet sykepleier med lidenskap for skjønnhet og estetisk medisin. Hun fullførte videreutdannelsen i kosmetisk sykepleie ved Amabilis Academy, der hun fikk gjennomgående instruksjon i injeksjonsteknikk- og behandling. 

 

Hos Fillox fikk Cristina personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. 

 

«Det viktigste for meg er at kundene mine føler seg trygge på at deres behov blir møtt, og at deres naturlige skjønnhet fremheves. Å se mine fornøyde kunder smile er en av de største gledene jeg har både profesjonelt og personlig». 

Nilo
Niloufar
Jeprem

Nilo er utdannet sykepleier som har videreutdannet seg innenfor estetisk medisin hos Amabilis Academy hvor hun har gjennomført alle trinn innenfor estetiske behandlinger.

 

Nilo har også gjennomgått Fillox sitt eget opplæringsprogram med one-on-one trening innen alle typer injeksjonsbehandlinger.

 

«Jeg har alltid hatt et brennende ønske om å jobbe innen estetisk medisin. Din naturlige skjønnhet står alltid i fokus hos meg, og du vil føle deg trygg og ivaretatt».

TOM
HAUGLAND

Dr. Tom Haugland er utdannet lege i Oslo og er daglig leder i FILLOX-kjeden.

 

Tom sitt spesialfelt er ansiktskonturering samt nese- og hake-korreksjoner med hyaluronsyrefillere og trådløft.

Vilde
Adriana Nistad
Hansen

Vilde er seniorbehandler hos Fillox og er en offentlig godkjent sykepleier med lang erfaring i helsevesenet. Hun har videreutdannet seg som estetisk injeksjonssykepleier ved Amabilis Academy.

 

«Jeg ser hele deg og tilpasser behandlingen etter dine behov, utgangspunkt og ønsker. Som behandler ønsker jeg at du blir fornøyd, føler deg trygg og ivaretatt. Min visjon er at kunden opplever velvære og økt selvtillit ved å skape et naturlig og estetisk pent resultat som fremhever kundens naturlige trekk og skjønnhet».

Connie
Undem

Connie har studert sykepleien på VID i Oslo. Hun har god erfaring fra Sykehus da hun har jobbet på både Ortopedisk kirurgisk post og Coronapost. Videre har hun studert på Senzie Akademiet der hun ble utdannet som Dermatologisk Kosmetisk Sykepleier. Hun har også tatt injeksjonskurs hos Amabilis.

 

«Jeg brenner for god hudhelse der jeg vektlegger naturlig skjønnhet og tilpasser hudbehandlingen etter kundens behov og ønsker. Jeg fokuserer på naturlig resultat og ønsker at kunden skal føle seg som den beste versjonen av seg selv».

Ketil
Olsholt

Ketil er utdannet Øre-Nese-Hals lege i Oslo og har jobbet innen dette feltet i over 20 år. Han har også erfaring fra blant annet plastisk kirurgi på sykehus. Han er dessuten videreutdannet innen estetisk medisin på Amabilis Academy hvor han nå også er instruktør.


«Etter mange år i det offentlige helsevesenet med fokus på funksjon og sykdom, har jeg villet forfølge og perfeksjonere min lidenskap og kreativitet for å forbedre og fremheve symmetri, proporsjoner, -ja estetikken som er i oss alle, -ikke bare i ansiktet, men også alle andre deler av kroppen. Jeg vil selvsagt alltid dra veksler på min lange medisinske erfaring i de vurderinger jeg gjør både når det gjelder estetiske- og medisinske behandlinger».

Blanca
Moreno
Borrero

Blanca er utdannet sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler hos Fillox. Blanca er utdannet i estetisk medisin fra Amabilis Academy, hvor hun har gjennomført alle tilgjengelige kurs på avansert nivå. I tillegg har hun over 100 timer personlig undervisning i avanserte injeksjonsbehandlinger og injeksjonsteknikker med Dr. Bjerkan fra Amabilis Academy.

 

«Jeg trives svært godt med å få frem kundens indre skjønnhet, og få kundene til å føle seg vel. Jeg liker også å ta meg god tid til kundene mine».