Sculptra

Ønsker du å stramme opp slapp hud, redusere rynker og andre alderstegn, korrigere volum tapt eller hudfolder i ansiktet? 

 

Sculptra er en behandling som brukes til å hjelpe med å gjenopprette og forbedre ansiktskonturer, volum og hudkvalitet. 

ClockCreated with Sketch.

behandlingstid

Ca. 30 minutter.

HeartCreated with Sketch.

Restitusjontid

Ingen reell restistusjonstid

Star1Created with Sketch.

Varighet

Omtrent 2 år

Om behandlingen

Hva er Sculptra?

Sculptra er en form for hudfiller, men det skiller seg fra tradisjonelle hyaluronsyrebaserte fillere ved at det ikke gir umiddelbare resultater. I stedet fungerer det gradvis over tid for å fremme kollagenproduksjon i huden. 

 

Kollagen er et viktig protein som gir huden dens fasthet, elastisitet og ungdommelige utseende. Etter hvert som vi eldes, reduseres kroppens naturlige produksjon av kollagen, noe som kan føre til tap av volum og ansiktskonturer samt dannelse av rynker og linjer.

Sculptra-injeksjoner inneholder poly-L-melkesyre (PLLA), som er et biokompatibelt materiale.

 

Når Sculptra injiseres i huden, stimulerer det en inflammatorisk respons som fører til at kroppen produserer nytt kollagen rundt injeksjonsområdet. Dette fører til gradvis forbedring av huden over flere måneder. 

 

Fordelen med Sculptra er at den gir et naturlig utseende, da resultatene utvikler seg gradvis og ikke gir et «overfylt» eller «oppblåst» utseende som noen ganger kan være tilfelle med tradisjonelle fillere.

Sunekos er spesielt effektivt i vanskelige behandlingsområder som f.eks dårlig hudkvalitet i panne, mørke ringer og poser under øynene og moderate linjer på overleppe. Sunekos er også indikert for flere områder i ansiktet samt på kroppen. 

Hvem passer behandlingen for?

Sculptra passer for alle hudtyper, og egner seg godt for personer med moden hud som ønsker å reparere, stramme opp og redusere aldringstegn og reaktivere cellulær funksjonalitet.

Målet med behandlingen

  • Økt spenst og elastisitet i huden.
  • Økt volum/fuktighet.
  • Forbedring av fine linjer, rynker og hudfolder.
  • Forbedring av hudtone og tekstur.

Spørsmål og svar

Sculptra er en ikke-kirurgisk behandling som har blitt stadig mer populær innenfor det estetiske feltet og som består i å injisere en væske i huden gjennom en tynn nål eller stump kanyle. Behandlingen tar normalt ca. 30 minutter, i tillegg til konsultasjon og bilder ved første besøk. 

 

Resultatene varer vanligvis opptil to år eller mer, avhengig av individuelle faktorer som alder, hudkvalitet og livsstil. Behandleren avgjør derfor hvorvidt behandlingen egner seg, samt hvilket resultat som kan forventes. Det er dog ikke mulig å fastslå nøyaktig hvor mange behandlinger som behøves for en bestemt kunde for å oppnå et effektivt resultat.

 

Behandlingen for alle Sunekos-produktene utføres som et forløp med ca. 3-4 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Deretter kreves det en oppfølgingsbehandling med omtrent 6 måneders mellomrom.

 

Holdbarheten av behandlingen avhenger av flere faktorer (individuelle egenskaper, soleksponering, hudbehandlinger osv.). Behandleren avgjør derfor hvorvidt behandlingen egner seg, samt hvilket resultat som kan forventes. Det er dog ikke mulig å fastslå nøyaktig hvor mange behandlinger som trengs for en bestemt kunde for å oppnå et effektivt resultat. 

Behandlingen utføres som et forløp med ca. 2-3 behandlinger med 4 ukers mellomrom. Deretter krever en oppfølgingsbehandling med omtrent 6 måneders mellomrom.

Behandlingen er relativt smertefri. Bedøvelse er inkludert i behandlingen.

Behandlingen har ingen “nedetid” og du kan gå tilbake til normale aktiviteter, men det anbefales å unngå trening og soling i 24 timer.

 

5x5x5 REGEL:
Man bør massere området som har blitt behandlet i 5 minutter, 5 ganger om dagen i 5 dager.

Bivirkninger som kan oppstå av en Sculptra-behandling er lik de som kan oppstå ved alle injiserbare behandlinger og omfatter blåmerker, hevelse, rødhet, ømhet og lett blødning på injeksjonsstedet. Disse vil som oftest enten forsvinne umiddelbart eller over en periode på 24-72 timer.

 

Svært sjelden kan noen allergiske reaksjoner oppstå.

Book din konsultasjon

Hos Fillox vil du alltid møte svært dedikerte og dyktige behandlere.

Katrine
Dyb

Katrine tok grunnutdanning i sykepleie i Bergen og har videreutdannet seg til å bli kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiklinikk i Oslo. Hos Fillox har Katrine fått grundig personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av kvalitet, sikkerhet og å bevare kundens naturlige utseende ved å fremheve deres trekk.

 

«Jeg fokuserer på behandlinger som fremhever den beste versjonen av kunden. Med riktig behandling kan jeg skape en illusjon av at tiden står stille. Jeg er nøye, serviceinnstilt og strekker meg langt for å sikre at kundene oppnår sine mål.»  

Elina
Dzhabrailova

Elina er en ferdigutdannet allmennlege som har utvidet sin ekspertise som estetisk lege gjennom dedikert opplæring ved Amabilis Academy. Hennes lidenskap for estetisk medisin er tydelig og inspirerende.

 

«Jeg ønsker å tilpasse mine behandlinger etter kundens ønsker og behov. Mitt mål er å skape et naturlig pent estetisk resultat, som skal fremheve den naturlige skjønnheten og dermed øke selvtilliten.

 

Det viktigste for meg er at kunden skal føle seg trygg og fornøyd».

Maria
Celin Waldron

Maria er kosmetisk dermatologisk sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler og klinikksjef hos Fillox. Maria er utdannet i estetisk medisin hos Amabilis Academy. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av sikkerheten rundt sine kunder, samt kvaliteten på behandlingene hun utfører. Hun har deltatt på mange kurs og konferanser og er i tillegg en Restylane-sertifisert injeksionssykepleier.

 

«Jeg brenner for et naturlig og langvarig resultat hvor huden alltid er i fokus. Behandlingene jeg utfører er tilpasset hver enkelt kunde, og dine ønsker er veldig viktig for meg».

Cecilie
Mikkelsen

Vår seniorbehandler Cecilie er utdannet sykepleier med videreutdanning som Helsesykepleier. I tillegg har hun også utdannet seg innen injeksjonssykepleie hos Amabilis, samt kosmetisk dermatologisk sykepleie på Senzie.

 

Cecilie har lang arbeidserfaring og har de siste 5 årene jobbet innen estetisk medisin.

 

«Det handler om å fremheve dine naturlige trekk og gjøre deg til en forfinet utgave av deg selv basert på volumtap, hudaldring og dine ønsker.»

Cristina
Parrado
Estudillo

Cristina er utdannet sykepleier med lidenskap for skjønnhet og estetisk medisin. Hun fullførte videreutdannelsen i kosmetisk sykepleie ved Amabilis Academy, der hun fikk gjennomgående instruksjon i injeksjonsteknikk- og behandling. 

 

Hos Fillox fikk Cristina personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. 

 

«Det viktigste for meg er at kundene mine føler seg trygge på at deres behov blir møtt, og at deres naturlige skjønnhet fremheves. Å se mine fornøyde kunder smile er en av de største gledene jeg har både profesjonelt og personlig». 

Nilo
Niloufar
Jeprem

Nilo er utdannet sykepleier som har videreutdannet seg innenfor estetisk medisin hos Amabilis Academy hvor hun har gjennomført alle trinn innenfor estetiske behandlinger.

 

Nilo har også gjennomgått Fillox sitt eget opplæringsprogram med one-on-one trening innen alle typer injeksjonsbehandlinger.

 

«Jeg har alltid hatt et brennende ønske om å jobbe innen estetisk medisin. Din naturlige skjønnhet står alltid i fokus hos meg, og du vil føle deg trygg og ivaretatt».

TOM
HAUGLAND

Dr. Tom Haugland er utdannet lege i Oslo og er daglig leder i FILLOX-kjeden.

 

Tom sitt spesialfelt er ansiktskonturering samt nese- og hake-korreksjoner med hyaluronsyrefillere og trådløft.

Vilde
Adriana Nistad
Hansen

Vilde er seniorbehandler hos Fillox og er en offentlig godkjent sykepleier med lang erfaring i helsevesenet. Hun har videreutdannet seg som estetisk injeksjonssykepleier ved Amabilis Academy.

 

«Jeg ser hele deg og tilpasser behandlingen etter dine behov, utgangspunkt og ønsker. Som behandler ønsker jeg at du blir fornøyd, føler deg trygg og ivaretatt. Min visjon er at kunden opplever velvære og økt selvtillit ved å skape et naturlig og estetisk pent resultat som fremhever kundens naturlige trekk og skjønnhet».

Connie
Undem

Connie har studert sykepleien på VID i Oslo. Hun har god erfaring fra Sykehus da hun har jobbet på både Ortopedisk kirurgisk post og Coronapost. Videre har hun studert på Senzie Akademiet der hun ble utdannet som Dermatologisk Kosmetisk Sykepleier. Hun har også tatt injeksjonskurs hos Amabilis.

 

«Jeg brenner for god hudhelse der jeg vektlegger naturlig skjønnhet og tilpasser hudbehandlingen etter kundens behov og ønsker. Jeg fokuserer på naturlig resultat og ønsker at kunden skal føle seg som den beste versjonen av seg selv».

Ketil
Olsholt

Ketil er utdannet Øre-Nese-Hals lege i Oslo og har jobbet innen dette feltet i over 20 år. Han har også erfaring fra blant annet plastisk kirurgi på sykehus. Han er dessuten videreutdannet innen estetisk medisin på Amabilis Academy hvor han nå også er instruktør.


«Etter mange år i det offentlige helsevesenet med fokus på funksjon og sykdom, har jeg villet forfølge og perfeksjonere min lidenskap og kreativitet for å forbedre og fremheve symmetri, proporsjoner, -ja estetikken som er i oss alle, -ikke bare i ansiktet, men også alle andre deler av kroppen. Jeg vil selvsagt alltid dra veksler på min lange medisinske erfaring i de vurderinger jeg gjør både når det gjelder estetiske- og medisinske behandlinger».

Blanca
Moreno
Borrero

Blanca er utdannet sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler hos Fillox. Blanca er utdannet i estetisk medisin fra Amabilis Academy, hvor hun har gjennomført alle tilgjengelige kurs på avansert nivå. I tillegg har hun over 100 timer personlig undervisning i avanserte injeksjonsbehandlinger og injeksjonsteknikker med Dr. Bjerkan fra Amabilis Academy.

 

«Jeg trives svært godt med å få frem kundens indre skjønnhet, og få kundene til å føle seg vel. Jeg liker også å ta meg god tid til kundene mine».