Kjemisk peeling

Hudfornyende behandling som hjelper mot en rekke ulike hudtilstander, slik som aldringstegn, pigmentering, fine linjer, solskader, ujevn hudstruktur, porer, akne, arr og for å gi glød.

 

Fillox tilbyr et bredt spekter av kjemiske peelinger som sammen dekker alle hudtilstander og ønsker.

ClockCreated with Sketch.

behandlingstid

30-60 minutter

HeartCreated with Sketch.

Restitusjontid

0-10 dager

Star1Created with Sketch.

Varighet

6 måneder til varig

Hva er kjemisk peeling?

Kjemisk peeling er et samlenavn for behandlinger hvor en kombinasjon av ulike syrer påføres huden for å oppnå hudforyngelse og hudforbedring.

 

De aktive ingrediensene i hver enkelt peel jobber i de øverste hudlagene epidermis og dermis. Behandlingen skaper en kontrollert skade i huden noe som fremmer hudfornyelse og forbedrer hudens utseende og struktur.

Hvilken peeling passer meg?

Mild kjemisk peeling brukes til generell hudforyngelse, dyprensing, for å få glød og utstråling, redusere porer og fine linjer samt for mild akne.

 

Litt sterkere peeler passer for mer aldret eller rynkete hud, mens de sterkeste peelene har en tydelig foryngende og utjevnende effekt og kan også redusere arr og aknearr.

 

Vi har også dedikerte peelinger for å behandle pigmentering samt for fet eller betent akne.

 

Hos Fillox vil du alltid møte en dedikert behandler som vil gi deg en grundig konsultasjon. Slik blir dere sammen enige om hvilken behandling som passer best for din unike hud og ønskede resultater.

Spørsmål og svar

Behandlingen starter med en grundig rengjøring av huden din, hvoretter den kjemiske peelingen påføres med en børste. Styrken på peelingen bestemmes av hudtypen du har og hva du ønsker å oppnå med behandlingen.

 

Peelingen virker så i noen minutter, og fjernes deretter ved hjelp av en pH-nøytralisator.

 

Noen ganger kan det være nødvendig med flere behandlinger for å oppnå best mulig resultat.

Våre kjemiske peelinger gir umiddelbart synlige resultater.

 

I mange tilfeller vil vi anbefale en kur på for eksempel 3-5 behandlinger for å oppnå optimale resultater.

Smertenivået ved kjemisk peeling er minimalt. 

 

Lett kløe og en følelse av stikking/prikking i huden ved påføring er normalt og behandlingen kan nok for noen derfor føles mer irriterende enn vond.

Før behandling må du unngå følgende på behandlingsområdet:

  • Bruk av Retinoler i 48 timer før behandling.
  • Hårfjerning/Barbering i 48 timer før behandling.
  • Laser- eller IPL-behandling i 4 uker før behandling.
  • Microneedling, filler- og BTX-behandling i 14 dager før behandling.
  • Solbrenthet og åpne sår.

Rødhet, flassing og tørrhet er forventede bivirkninger av kjemisk peeling.

 

Ved de mildere peelene vil man kun merke noe rødhet i huden, mens man med de sterkeste peelene kan oppleve flassing og tørrhet som varer helt opptil 10 dager etter behandling. Den vanligste lengden på bivirkningene tørrhet og flassing er likevel 3-5 dager.

 

Individuelle forskjeller i hvor godt den enkelte tåler behandlingen spiller også inn.

Hva man kan, og ikke kan gjøre etter behandling varierer i stor grad på den aktuelle peeling du har fått. 

 

Noen behøver kun å unngå soleksponering og tyngre make-up mens andre vil få anbefalt bruk av produkter som f.eks. er ekstra næringsrike eller fuktighetsgivende.

 

Du vil få informasjon om dette i forbindelse med konsultasjonen som utføres i forkant av din behandling.

BOOK DIN KONSULTASJON

Vi hever kvaliteten og stoltheten i bransjen.

Katrine
Dyb

Katrine tok grunnutdanning i sykepleie i Bergen og har videreutdannet seg til å bli kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiklinikk i Oslo. Hos Fillox har Katrine fått grundig personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av kvalitet, sikkerhet og å bevare kundens naturlige utseende ved å fremheve deres trekk.

 

«Jeg fokuserer på behandlinger som fremhever den beste versjonen av kunden. Med riktig behandling kan jeg skape en illusjon av at tiden står stille. Jeg er nøye, serviceinnstilt og strekker meg langt for å sikre at kundene oppnår sine mål.»  

Elina
Dzhabrailova

Elina er en ferdigutdannet allmennlege som har utvidet sin ekspertise som estetisk lege gjennom dedikert opplæring ved Amabilis Academy. Hennes lidenskap for estetisk medisin er tydelig og inspirerende.

 

«Jeg ønsker å tilpasse mine behandlinger etter kundens ønsker og behov. Mitt mål er å skape et naturlig pent estetisk resultat, som skal fremheve den naturlige skjønnheten og dermed øke selvtilliten.

 

Det viktigste for meg er at kunden skal føle seg trygg og fornøyd».

Maria
Celin Waldron

Maria er kosmetisk dermatologisk sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler og klinikksjef hos Fillox. Maria er utdannet i estetisk medisin hos Amabilis Academy. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av sikkerheten rundt sine kunder, samt kvaliteten på behandlingene hun utfører. Hun har deltatt på mange kurs og konferanser og er i tillegg en Restylane-sertifisert injeksionssykepleier.

 

«Jeg brenner for et naturlig og langvarig resultat hvor huden alltid er i fokus. Behandlingene jeg utfører er tilpasset hver enkelt kunde, og dine ønsker er veldig viktig for meg».

Cecilie
Mikkelsen

Vår seniorbehandler Cecilie er utdannet sykepleier med videreutdanning som Helsesykepleier. I tillegg har hun også utdannet seg innen injeksjonssykepleie hos Amabilis, samt kosmetisk dermatologisk sykepleie på Senzie.

 

Cecilie har lang arbeidserfaring og har de siste 5 årene jobbet innen estetisk medisin.

 

«Det handler om å fremheve dine naturlige trekk og gjøre deg til en forfinet utgave av deg selv basert på volumtap, hudaldring og dine ønsker.»

Cristina
Parrado
Estudillo

Cristina er utdannet sykepleier med lidenskap for skjønnhet og estetisk medisin. Hun fullførte videreutdannelsen i kosmetisk sykepleie ved Amabilis Academy, der hun fikk gjennomgående instruksjon i injeksjonsteknikk- og behandling. 

 

Hos Fillox fikk Cristina personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. 

 

«Det viktigste for meg er at kundene mine føler seg trygge på at deres behov blir møtt, og at deres naturlige skjønnhet fremheves. Å se mine fornøyde kunder smile er en av de største gledene jeg har både profesjonelt og personlig». 

Nilo
Niloufar
Jeprem

Nilo er utdannet sykepleier som har videreutdannet seg innenfor estetisk medisin hos Amabilis Academy hvor hun har gjennomført alle trinn innenfor estetiske behandlinger.

 

Nilo har også gjennomgått Fillox sitt eget opplæringsprogram med one-on-one trening innen alle typer injeksjonsbehandlinger.

 

«Jeg har alltid hatt et brennende ønske om å jobbe innen estetisk medisin. Din naturlige skjønnhet står alltid i fokus hos meg, og du vil føle deg trygg og ivaretatt».

TOM
HAUGLAND

Dr. Tom Haugland er utdannet lege i Oslo og er daglig leder i FILLOX-kjeden.

 

Tom sitt spesialfelt er ansiktskonturering samt nese- og hake-korreksjoner med hyaluronsyrefillere og trådløft.

Vilde
Adriana Nistad
Hansen

Vilde er seniorbehandler hos Fillox og er en offentlig godkjent sykepleier med lang erfaring i helsevesenet. Hun har videreutdannet seg som estetisk injeksjonssykepleier ved Amabilis Academy.

 

«Jeg ser hele deg og tilpasser behandlingen etter dine behov, utgangspunkt og ønsker. Som behandler ønsker jeg at du blir fornøyd, føler deg trygg og ivaretatt. Min visjon er at kunden opplever velvære og økt selvtillit ved å skape et naturlig og estetisk pent resultat som fremhever kundens naturlige trekk og skjønnhet».

Connie
Undem

Connie har studert sykepleien på VID i Oslo. Hun har god erfaring fra Sykehus da hun har jobbet på både Ortopedisk kirurgisk post og Coronapost. Videre har hun studert på Senzie Akademiet der hun ble utdannet som Dermatologisk Kosmetisk Sykepleier. Hun har også tatt injeksjonskurs hos Amabilis.

 

«Jeg brenner for god hudhelse der jeg vektlegger naturlig skjønnhet og tilpasser hudbehandlingen etter kundens behov og ønsker. Jeg fokuserer på naturlig resultat og ønsker at kunden skal føle seg som den beste versjonen av seg selv».

Ketil
Olsholt

Ketil er utdannet Øre-Nese-Hals lege i Oslo og har jobbet innen dette feltet i over 20 år. Han har også erfaring fra blant annet plastisk kirurgi på sykehus. Han er dessuten videreutdannet innen estetisk medisin på Amabilis Academy hvor han nå også er instruktør.


«Etter mange år i det offentlige helsevesenet med fokus på funksjon og sykdom, har jeg villet forfølge og perfeksjonere min lidenskap og kreativitet for å forbedre og fremheve symmetri, proporsjoner, -ja estetikken som er i oss alle, -ikke bare i ansiktet, men også alle andre deler av kroppen. Jeg vil selvsagt alltid dra veksler på min lange medisinske erfaring i de vurderinger jeg gjør både når det gjelder estetiske- og medisinske behandlinger».

Blanca
Moreno
Borrero

Blanca er utdannet sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler hos Fillox. Blanca er utdannet i estetisk medisin fra Amabilis Academy, hvor hun har gjennomført alle tilgjengelige kurs på avansert nivå. I tillegg har hun over 100 timer personlig undervisning i avanserte injeksjonsbehandlinger og injeksjonsteknikker med Dr. Bjerkan fra Amabilis Academy.

 

«Jeg trives svært godt med å få frem kundens indre skjønnhet, og få kundene til å føle seg vel. Jeg liker også å ta meg god tid til kundene mine».