Ejal 40

Ejal 40 er en bio-revitaliserende gele som inneholder den nyeste generasjonen hyaluronsyre av medium molekylvekt.

 

Behandlinger med Ejal 40 vil stramme opp slapp hud, redusere rynker, forbedre hudtonen og elastisiteten, samt forbedre den generelle hudtilstanden. Behandlingen vil også gjenopprette nivået av naturlig hyaluronsyre i huden ved å motvirke nedbrytningsprosessen.

ClockCreated with Sketch.

behandlingstid

Ca. 20 minutter.

HeartCreated with Sketch.

Restitusjontid

12-24 timer

Star1Created with Sketch.

Varighet

Omtrent 12 måneder

Aprilkampanje

2 for 1

på Ejal 40

Spar kr 3000: Book en behandling med Ejal 40 i April måned og motta en ekstra behandling helt gratis.

Dette betyr at du får 2 behandlinger til en verdi av 6500 kr, men betaler kun 3500 kr.

Bestill din Ejal 40-behandling i dag og nyt fordelene av strålende hud til uslåelig verdi.

Betalingen utføres etter din første time som du bestiller på vanlig måte via våre bookingsider.

Husk at datoen for behandlingen må være i April måned.

Tidspunkt for din andre og gratis behandling avtaler du så på din første time med din aktuelle behandler.

Om behandlingen

Hva er Ejal 40?

Ejal 40 er et biorevitaliserende produkt som gjenoppretter hudens fysiologiske funksjoner og forbedrer fastheten. Dette oppnås gjennom stimulering av fibroblastaktivitet og dannelsen av nye kollagen- og elastinfibre, som bidrar til å rekonstruere den ekstracellulære matrisen. Med 40 mg hyaluronsyre, og en molekylvekt på 1200-1800 k Dalton (H-HA), administrert ved hjelp av biorevitaliseringsteknikker, muliggjør Ejal 40 restaurering av tapt ansiktskontur.

Hvorfor velge Ejal 40?

Den unike hyaluronsyren er skreddersydd for anti-aldringsbehandlinger, og gir naturlige resultater med sine spesielle egenskaper. I likhet med vanlige filler-behandlinger, hjelper Ejal 40 med å redusere de fysiske og synlige effektene av aldringsprosessen.

Spørsmål og svar

Ejal 40 injiseres ved bruk av en 5-punkts behandling i hudlaget dermis. Teknikken kalles BAP (Bio Aestethics Points) og er utviklet for å minimere risiko og maksimere spredning av produktet.

 

Produktet blir satt i 5 punkter på hver side av ansiktet, 1 ml på hver side. Injeksjonene blir gitt langsomt og behandlingen er ikke smertefull.

 

De vanligste områdene å behandle med Ejal 40 er ansikt og hals.

De første 12 timene etter behandlingen bør man ikke gni eller massere området som er behandlet.

 

Man bør også unngå å belaste området ved å påføre sminke/hudkrem på det, ta badstue, trene, samt utsette området for ekstra kalde eller varme temperaturer.

Resultatene av en Ejal 40-behandling kommer etter ca 1-2 uker og varer omtrent 12 måneder. Effekten avtar gradvis i løpet av de siste månedene.

 

2-3 uker etter din første behandling bør du gjenta behandlingen for å få et optimalt resultat – selv om du ofte kan se tydelig forbedring etter kun en behandling.

 

Ejal 40 er som alle andre produkter med hyaluronsyre, av den ikke-permanente typen, hvilket betyr at produktet brytes ned med tiden. Det er derfor fordelaktig å vedlikeholde behandlingen 1-2 gang per år.

 

Mulige bivirkninger av Ejal 40 er like som ved andre fillere basert på hyaluronsyre og omfatter midlertidige reaksjoner på injeksjonsstedet, f. eks:

 

  • Rødhet
  • Hevelse
  • Kløe
  • Smerte
  • Stikking/banking
  • Fasthet/ujevnheter
  • Blåmerker
  • Misfarging

 

Disse reaksjonene kan oppstå direkte eller i etterkant, og kan vare i opptil én uke. De fleste bivirkninger av Ejal 40 er oftere forårsaket av selve injeksjonene enn selve produktet, og de vil forsvinne raskt.

 

Akkurat som med alle andre injeksjoner, foreligger det en risiko for infeksjon. Dette er ikke en komplett liste over mulige bivirkninger, men en oversikt over de vanligste. Hvis betennelsesreaksjoner vedvarer i mer enn én uke, eller du får andre symptomer på bivirkninger, kontakter du lege snarest.

Umiddelbart etter behandlingen kan stikkene se ut som myggstikk. Disse forsvinner som oftest innen 12-24 timer.

 

Det kan også oppstå forbigående blåmerker, men som utgangspunkt kan en gå på jobb dagen etter behandlingen.

Bedøvelse er ikke nødvendig for behandling med Ejal 40 da den ansees for å ligge på 2 av 10 på smerteskalaen. 

 

Dersom du derimot ønsker bedøvende krem i tillegg ber vi deg opplyse din klinikk om dette, da bedøvelsekrem behøver ca. 30 minutter for å virke.

Book din time

Hos Fillox vil du alltid møte svært dedikerte og dyktige behandlere.

Katrine
Dyb

Katrine tok grunnutdanning i sykepleie i Bergen og har videreutdannet seg til å bli kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiklinikk i Oslo. Hos Fillox har Katrine fått grundig personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av kvalitet, sikkerhet og å bevare kundens naturlige utseende ved å fremheve deres trekk.

 

«Jeg fokuserer på behandlinger som fremhever den beste versjonen av kunden. Med riktig behandling kan jeg skape en illusjon av at tiden står stille. Jeg er nøye, serviceinnstilt og strekker meg langt for å sikre at kundene oppnår sine mål.»  

Elina
Dzhabrailova

Elina er en ferdigutdannet allmennlege som har utvidet sin ekspertise som estetisk lege gjennom dedikert opplæring ved Amabilis Academy. Hennes lidenskap for estetisk medisin er tydelig og inspirerende.

 

«Jeg ønsker å tilpasse mine behandlinger etter kundens ønsker og behov. Mitt mål er å skape et naturlig pent estetisk resultat, som skal fremheve den naturlige skjønnheten og dermed øke selvtilliten.

 

Det viktigste for meg er at kunden skal føle seg trygg og fornøyd».

Maria
Celin Waldron

Maria er kosmetisk dermatologisk sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler og klinikksjef hos Fillox. Maria er utdannet i estetisk medisin hos Amabilis Academy. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av sikkerheten rundt sine kunder, samt kvaliteten på behandlingene hun utfører. Hun har deltatt på mange kurs og konferanser og er i tillegg en Restylane-sertifisert injeksionssykepleier.

 

«Jeg brenner for et naturlig og langvarig resultat hvor huden alltid er i fokus. Behandlingene jeg utfører er tilpasset hver enkelt kunde, og dine ønsker er veldig viktig for meg».

Cecilie
Mikkelsen

Vår seniorbehandler Cecilie er utdannet sykepleier med videreutdanning som Helsesykepleier. I tillegg har hun også utdannet seg innen injeksjonssykepleie hos Amabilis, samt kosmetisk dermatologisk sykepleie på Senzie.

 

Cecilie har lang arbeidserfaring og har de siste 5 årene jobbet innen estetisk medisin.

 

«Det handler om å fremheve dine naturlige trekk og gjøre deg til en forfinet utgave av deg selv basert på volumtap, hudaldring og dine ønsker.»

Cristina
Parrado
Estudillo

Cristina er utdannet sykepleier med lidenskap for skjønnhet og estetisk medisin. Hun fullførte videreutdannelsen i kosmetisk sykepleie ved Amabilis Academy, der hun fikk gjennomgående instruksjon i injeksjonsteknikk- og behandling. 

 

Hos Fillox fikk Cristina personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. 

 

«Det viktigste for meg er at kundene mine føler seg trygge på at deres behov blir møtt, og at deres naturlige skjønnhet fremheves. Å se mine fornøyde kunder smile er en av de største gledene jeg har både profesjonelt og personlig». 

Nilo
Niloufar
Jeprem

Nilo er utdannet sykepleier som har videreutdannet seg innenfor estetisk medisin hos Amabilis Academy hvor hun har gjennomført alle trinn innenfor estetiske behandlinger.

 

Nilo har også gjennomgått Fillox sitt eget opplæringsprogram med one-on-one trening innen alle typer injeksjonsbehandlinger.

 

«Jeg har alltid hatt et brennende ønske om å jobbe innen estetisk medisin. Din naturlige skjønnhet står alltid i fokus hos meg, og du vil føle deg trygg og ivaretatt».

TOM
HAUGLAND

Dr. Tom Haugland er utdannet lege i Oslo og er daglig leder i FILLOX-kjeden.

 

Tom sitt spesialfelt er ansiktskonturering samt nese- og hake-korreksjoner med hyaluronsyrefillere og trådløft.

Vilde
Adriana Nistad
Hansen

Vilde er seniorbehandler hos Fillox og er en offentlig godkjent sykepleier med lang erfaring i helsevesenet. Hun har videreutdannet seg som estetisk injeksjonssykepleier ved Amabilis Academy.

 

«Jeg ser hele deg og tilpasser behandlingen etter dine behov, utgangspunkt og ønsker. Som behandler ønsker jeg at du blir fornøyd, føler deg trygg og ivaretatt. Min visjon er at kunden opplever velvære og økt selvtillit ved å skape et naturlig og estetisk pent resultat som fremhever kundens naturlige trekk og skjønnhet».

Connie
Undem

Connie har studert sykepleien på VID i Oslo. Hun har god erfaring fra Sykehus da hun har jobbet på både Ortopedisk kirurgisk post og Coronapost. Videre har hun studert på Senzie Akademiet der hun ble utdannet som Dermatologisk Kosmetisk Sykepleier. Hun har også tatt injeksjonskurs hos Amabilis.

 

«Jeg brenner for god hudhelse der jeg vektlegger naturlig skjønnhet og tilpasser hudbehandlingen etter kundens behov og ønsker. Jeg fokuserer på naturlig resultat og ønsker at kunden skal føle seg som den beste versjonen av seg selv».

Ketil
Olsholt

Ketil er utdannet Øre-Nese-Hals lege i Oslo og har jobbet innen dette feltet i over 20 år. Han har også erfaring fra blant annet plastisk kirurgi på sykehus. Han er dessuten videreutdannet innen estetisk medisin på Amabilis Academy hvor han nå også er instruktør.


«Etter mange år i det offentlige helsevesenet med fokus på funksjon og sykdom, har jeg villet forfølge og perfeksjonere min lidenskap og kreativitet for å forbedre og fremheve symmetri, proporsjoner, -ja estetikken som er i oss alle, -ikke bare i ansiktet, men også alle andre deler av kroppen. Jeg vil selvsagt alltid dra veksler på min lange medisinske erfaring i de vurderinger jeg gjør både når det gjelder estetiske- og medisinske behandlinger».

Blanca
Moreno
Borrero

Blanca er utdannet sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler hos Fillox. Blanca er utdannet i estetisk medisin fra Amabilis Academy, hvor hun har gjennomført alle tilgjengelige kurs på avansert nivå. I tillegg har hun over 100 timer personlig undervisning i avanserte injeksjonsbehandlinger og injeksjonsteknikker med Dr. Bjerkan fra Amabilis Academy.

 

«Jeg trives svært godt med å få frem kundens indre skjønnhet, og få kundene til å føle seg vel. Jeg liker også å ta meg god tid til kundene mine».