Dermapen

Dermapen er et elektrisk verktøy med seksten sterile nåler og er den mest avanserte formen for microneedling.

 

Under en behandling skapes tusenvis av mikroskopiske kanaler inn i huden som stimulerer den naturlige kollagenproduksjonen, og gradvis bygger opp en fin og glatt hud innenfra.

ClockCreated with Sketch.

behandlingstid

30 minutter

HeartCreated with Sketch.

Restitusjontid

24 timer

Star1Created with Sketch.

Varighet

12 måneder til varig

Om behandlingen

Hva er Dermapen?

Denne behandlingstypen er en mer dyptgående behandling enn det som tilbys ved vanlig mikrodermabrasjon eller lettere kjemisk peeling.

 

Dermapennen og dens nåler benyttes for å skape mikroskader i huden som stimulerer den til å reparere seg selv. Behandlingen gir resultater som ligner på større laser-behandlinger og dyp kjemisk peeling, men til mye lavere pris og med minimalt ubehag eller restitusjontid.

 

Profesjonell microneedling med Dermapen må ikke forveksles med Dermaroller. Teknikken er i utgangspunktet den samme, men det er viktig at man treffer det riktige hudlaget hver gang huden brytes. Korrekt behandling resulterer i blødninger og skader på epidermis som få vil kunne påføre seg selv med egen hånd. Dersom du ikke treffer dypt nok i huden, kan du danne arrvev og få «fortykket overhud».

Målet med behandlingen

✓ Redusere fine linjer og rynker i ansikt, på hals og utringning.
✓ Redusere utbrudd og urenheter.
✓ Redusere synligheten av ulike typer arr.
✓ Redusere synligheten av cellulitter og både nye og gamle strekkmerker.
✓ Redusere ujevn pigmentering
✓ Redefinere synligheten av store porer og andre ujevnheter.

Behandlingsområder:

Fine linjer og rynker

Kviser

Strekkmerker

Store porer

Ujevn pigmentering

Arr

Spørsmål og svar

Behandlingen starter med grundig desinfeksjon av behandlingsområdet, før det påføres bedøvende krem.

 

Når huden har blitt tilstrekkelig nummen føres Dermapennen forsiktig over huden i behandlingsområdet og skaper tusenvis av mikroskopiske kanaler inn i huden.

 

Dette stimulerer kroppens naturlige kollagenproduksjon, som gradvis bygger opp en fin og glatt hud innenfra.

De første resultatene kan sees umiddelbart etter behandlingen. Så snart de dypeste lagene i huden din er penetrert av nålene, dannes det mikrosår som umiddelbart utløser kroppens sårhelingsprosesser.

 

Hudens tilstand vil så fortsette å forbedres i en periode på 6-12 måneder etter fullført behandling.

Bedøvende krem vil bli påført det aktuelle området i forkant av behandling. 

 

Smertenivået kan beskrives som «ubehag».

Vi anbefaler en basiskur på 6 behandlinger med 6-8 ukers intervaller for optimale resultater.

 

Mange ser resultater allerede etter første behandling, og mer varige resultater kommer etter tre til seks behandlinger.

 

Effekten fortsetter å utvikle seg 6-12 måneder etter et behandlingsregime og for de aller beste resultatene anbefaler vi alltid spesielle hudprodukter som brukes hjemme.

Rødhet og sårhet på behandlingsområdet er normalt i 12-48 timer etter behandling.

I 24 timer etter behandlingen anbefaler vi at du ikke bruker sminke fordi huden er «åpen».

 

Det er derfor også viktig at du bruker ekstremt rene produkter med høyt innhold av aktive ingredienser i 2 dager etterpå.

 

I de første dagene etter behandling bør det også benyttes sterk solfaktor.

Katrine
Dyb

Katrine tok grunnutdanning i sykepleie i Bergen og har videreutdannet seg til å bli kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiklinikk i Oslo. Hos Fillox har Katrine fått grundig personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av kvalitet, sikkerhet og å bevare kundens naturlige utseende ved å fremheve deres trekk.

 

«Jeg fokuserer på behandlinger som fremhever den beste versjonen av kunden. Med riktig behandling kan jeg skape en illusjon av at tiden står stille. Jeg er nøye, serviceinnstilt og strekker meg langt for å sikre at kundene oppnår sine mål.»  

Elina
Dzhabrailova

Elina er en ferdigutdannet allmennlege som har utvidet sin ekspertise som estetisk lege gjennom dedikert opplæring ved Amabilis Academy. Hennes lidenskap for estetisk medisin er tydelig og inspirerende.

 

«Jeg ønsker å tilpasse mine behandlinger etter kundens ønsker og behov. Mitt mål er å skape et naturlig pent estetisk resultat, som skal fremheve den naturlige skjønnheten og dermed øke selvtilliten.

 

Det viktigste for meg er at kunden skal føle seg trygg og fornøyd».

Maria
Celin Waldron

Maria er kosmetisk dermatologisk sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler og klinikksjef hos Fillox. Maria er utdannet i estetisk medisin hos Amabilis Academy. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av sikkerheten rundt sine kunder, samt kvaliteten på behandlingene hun utfører. Hun har deltatt på mange kurs og konferanser og er i tillegg en Restylane-sertifisert injeksionssykepleier.

 

«Jeg brenner for et naturlig og langvarig resultat hvor huden alltid er i fokus. Behandlingene jeg utfører er tilpasset hver enkelt kunde, og dine ønsker er veldig viktig for meg».

Cecilie
Mikkelsen

Vår seniorbehandler Cecilie er utdannet sykepleier med videreutdanning som Helsesykepleier. I tillegg har hun også utdannet seg innen injeksjonssykepleie hos Amabilis, samt kosmetisk dermatologisk sykepleie på Senzie.

 

Cecilie har lang arbeidserfaring og har de siste 5 årene jobbet innen estetisk medisin.

 

«Det handler om å fremheve dine naturlige trekk og gjøre deg til en forfinet utgave av deg selv basert på volumtap, hudaldring og dine ønsker.»

Cristina
Parrado
Estudillo

Cristina er utdannet sykepleier med lidenskap for skjønnhet og estetisk medisin. Hun fullførte videreutdannelsen i kosmetisk sykepleie ved Amabilis Academy, der hun fikk gjennomgående instruksjon i injeksjonsteknikk- og behandling. 

 

Hos Fillox fikk Cristina personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. 

 

«Det viktigste for meg er at kundene mine føler seg trygge på at deres behov blir møtt, og at deres naturlige skjønnhet fremheves. Å se mine fornøyde kunder smile er en av de største gledene jeg har både profesjonelt og personlig». 

Nilo
Niloufar
Jeprem

Nilo er utdannet sykepleier som har videreutdannet seg innenfor estetisk medisin hos Amabilis Academy hvor hun har gjennomført alle trinn innenfor estetiske behandlinger.

 

Nilo har også gjennomgått Fillox sitt eget opplæringsprogram med one-on-one trening innen alle typer injeksjonsbehandlinger.

 

«Jeg har alltid hatt et brennende ønske om å jobbe innen estetisk medisin. Din naturlige skjønnhet står alltid i fokus hos meg, og du vil føle deg trygg og ivaretatt».

TOM
HAUGLAND

Dr. Tom Haugland er utdannet lege i Oslo og er daglig leder i FILLOX-kjeden.

 

Tom sitt spesialfelt er ansiktskonturering samt nese- og hake-korreksjoner med hyaluronsyrefillere og trådløft.

Vilde
Adriana Nistad
Hansen

Vilde er seniorbehandler hos Fillox og er en offentlig godkjent sykepleier med lang erfaring i helsevesenet. Hun har videreutdannet seg som estetisk injeksjonssykepleier ved Amabilis Academy.

 

«Jeg ser hele deg og tilpasser behandlingen etter dine behov, utgangspunkt og ønsker. Som behandler ønsker jeg at du blir fornøyd, føler deg trygg og ivaretatt. Min visjon er at kunden opplever velvære og økt selvtillit ved å skape et naturlig og estetisk pent resultat som fremhever kundens naturlige trekk og skjønnhet».

Connie
Undem

Connie har studert sykepleien på VID i Oslo. Hun har god erfaring fra Sykehus da hun har jobbet på både Ortopedisk kirurgisk post og Coronapost. Videre har hun studert på Senzie Akademiet der hun ble utdannet som Dermatologisk Kosmetisk Sykepleier. Hun har også tatt injeksjonskurs hos Amabilis.

 

«Jeg brenner for god hudhelse der jeg vektlegger naturlig skjønnhet og tilpasser hudbehandlingen etter kundens behov og ønsker. Jeg fokuserer på naturlig resultat og ønsker at kunden skal føle seg som den beste versjonen av seg selv».

Ketil
Olsholt

Ketil er utdannet Øre-Nese-Hals lege i Oslo og har jobbet innen dette feltet i over 20 år. Han har også erfaring fra blant annet plastisk kirurgi på sykehus. Han er dessuten videreutdannet innen estetisk medisin på Amabilis Academy hvor han nå også er instruktør.


«Etter mange år i det offentlige helsevesenet med fokus på funksjon og sykdom, har jeg villet forfølge og perfeksjonere min lidenskap og kreativitet for å forbedre og fremheve symmetri, proporsjoner, -ja estetikken som er i oss alle, -ikke bare i ansiktet, men også alle andre deler av kroppen. Jeg vil selvsagt alltid dra veksler på min lange medisinske erfaring i de vurderinger jeg gjør både når det gjelder estetiske- og medisinske behandlinger».

Blanca
Moreno
Borrero

Blanca er utdannet sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler hos Fillox. Blanca er utdannet i estetisk medisin fra Amabilis Academy, hvor hun har gjennomført alle tilgjengelige kurs på avansert nivå. I tillegg har hun over 100 timer personlig undervisning i avanserte injeksjonsbehandlinger og injeksjonsteknikker med Dr. Bjerkan fra Amabilis Academy.

 

«Jeg trives svært godt med å få frem kundens indre skjønnhet, og få kundene til å føle seg vel. Jeg liker også å ta meg god tid til kundene mine».