Hårfjerning

Opplev permanent hårfjerning med markedets beste og mest effektive laser. Diolaze XL fra Inmode er en anerkjent prisvinnende laser som er ledende innen hårfjerning på grunn av sin imponerende effektivitet, høye pasientkomfort og korte behandlingstid.

ClockCreated with Sketch.

behandlingstid

20-30 minutter.

HeartCreated with Sketch.

Restitusjontid

Ingen - Men husk solkrem!

Antall

6-10 behandlinger.

Hvorfor velge Diolaze XL?

Diolaze XL behandler hårsekkene raskere enn andre laserbehandlinger, noe som betyr at du kan oppnå total hårfjerning på kun 6 til 10 behandlinger som tar 20 til 30 minutter hver. Dette er en betydelig reduksjon sammenlignet med 12 til 15+ behandlinger som kreves med andre lasertyper.

 

Diolaze XL er utstyrt med innebygde sikkerhetsfunksjoner som sørger for at alle behandlingene er komfortable og relativt smertefrie. Denne avanserte laseren er spesielt effektiv for å behandle grovt og gjenstridig hår, og den er trygg å bruke på hudtype VI.

 

Denne behandlingen kan benyttes på hele kroppen inkludert ansikt, hals og andre skjøre områder. Med Diolaze XL kan du endelig si farvel til uønsket hår og nyte varige resultater. La denne prisvinnende laseren gi deg en effektiv og behagelig hårfjerningsopplevelse.

Fordelene med Diolaze XL:

Effektivitet: Diolaze XL bruker den såkalte «gullstandarden» innen bølgelengde, pulsering og kraft, for å sikre gunstige resultater og trygg hårfjerning.

 

Rask behandlingstid: Diolaze XL er utstyrt med en større behandlingshåndstykke, noe som gjør det mulig å dekke større områder raskt og dermed redusere behandlingstiden.

 

Innebygd kjølesystem: Diolaze XL er utstyrt med et innebygd kjølesystem som bidrar til å beskytte og kjøle huden under behandlingen. Dette gjør prosedyren mer behagelig og reduserer risikoen for bivirkninger som rødhet eller ubehag.

 

Tilpasningsdyktighet: Diolaze XL er også fleksibel når det gjelder behandlingsparametere, og kan tilpasses individuelle behov og hårtyper ved å justere laserintensitet, pulslengde og repetisjonsfrekvens.

Spørsmål og svar

Hårfjerning med laser, inkludert Diolaze XL, har som mål å redusere eller permanent fjerne uønsket hårvekst. Prosedyren fungerer ved at laserlyset trenger inn i hårsekkene og absorberes av det mørke pigmentet kalt melanin i håret. Dette fører til oppvarming av hårsekkene og skader dem, noe som forsinker eller forhindrer fremtidig hårvekst.

 

Mens hårfjerning med laser kan være svært effektiv, kan det ikke garanteres at hårene ikke vil komme tilbake i det hele tatt. Resultatene kan variere fra person til person, avhengig av faktorer som hårfargetone, hårdensitet, behandlingsområdet og individets hormonelle balanse.

 

Hårene som er i vekstfasen (anagenfasen) på tidspunktet for behandlingen, vil være mest mottakelige for laserbehandling. Imidlertid er ikke alle hårene på kroppen i samme fase samtidig. Dette betyr at flere behandlinger kan være nødvendig for å fjerne hårvekst fra alle hårsekkene i det ønskede området. Gjentatte behandlinger over tid kan bidra til å oppnå betydelig reduksjon i hårvekst, men det er fortsatt mulig at noen hår kan vokse tilbake i fremtiden.

 

Det er viktig å merke seg at hvis hårene kommer tilbake etter en fullstendig behandlingsplan, kan de være tynnere, lettere i farge og mindre synlige enn før. Noen mennesker kan oppleve langvarig eller permanent hårfjerning, mens andre kan ha behov for periodiske vedlikeholdsbehandlinger for å opprettholde resultatene.

Nei, kroppen lager ikke nye hårsekker når de eksisterende forsvinner. Antallet hårsekker vi har, er genetisk bestemt, og dette antallet er vanligvis etablert i løpet av tidlig barndom. Når en hårsekk er skadet eller ødelagt, for eksempel gjennom laserhårfjerning eller andre metoder, vil den ikke gjenoppstå eller erstattes av en ny hårsekk.

 

Imidlertid er det viktig å merke seg at det finnes flere hårsekker i en sovende (telogen) fase eller en fase der det ikke er synlig hår. Disse hårsekkene kan senere aktiveres og begynne å produsere hår i løpet av livssyklusen. Dette er grunnen til at noen mennesker kan oppleve at det dukker opp nye hår i behandlingsområdet, selv etter flere laserbehandlinger.

 

Selv om hårfjerning med laser kan være effektiv for å redusere eller fjerne hårvekst, er det viktig å være oppmerksom på at noen få nye hår kan vises over tid på grunn av nye hårsekker som blir aktivert. Dette kan kreve vedlikeholdsbehandlinger for å opprettholde resultatene over tid.

  • Barber området innen 24 timer før behandlingen.
  • Skrubb bort selvbruning for å sikre jevn og ensartet hudtone.
  • Unngå sol-eksponering, både utendørs og i solarium, da dette kan øke risikoen for bivirkninger under behandlingen.

 

NB. Ved første laserbehandling gjennomføres en test-patch for å vurdere hudreaksjonen. Behandlingen starter 14 dager etter test-patchen.

  • Vent med intens fysisk aktivitet til neste dag for å la huden roe seg ned etter behandlingen.
  • Unngå direkte sollys i minst 4 uker etter behandlingen for å redusere risikoen for pigmentforandringer og solskader.
  • Vent med å påføre selvbruning i 2-3 dager etter behandlingen for å gi huden tid til å komme seg og unngå irritasjon eller ujevn farge.

For å oppnå best mulige resultater anbefales det vanligvis en serie med flere behandlinger med noen ukers eller måneders mellomrom. Dette skyldes at hårene vokser i ulike faser, og laserbehandling er mest effektiv på hårsekker i vekstfasen (anagenfasen). Ved gjentatte behandlinger kan man sikre at så mange hårsekker som mulig blir behandlet i den aktive fasen.

 

Vanligvis kan man forvente at et behandlingsforløp med Diolaze XL innebærer 6-10 behandlinger, avhengig av individuelle faktorer. Etter fullført behandlingsplan kan mange oppleve langvarig hårfjerning eller en betydelig reduksjon i håret i området. Noen vedlikeholdsbehandlinger kan imidlertid være nødvendig over tid for å opprettholde resultatene, da inaktive hårsekker kan bli aktive igjen på grunn av hormonelle endringer eller andre faktorer.

En betydelig fordel med Diolaze XL hårfjerning er dens skånsomhet og minimale nedetid. Etter prosedyren kan det behandlede området føles humpete, følsomt og få en rosa farge i noen timer. Noen personer kan oppleve en mild solbrenthetsfølelse i etterkant. Det er viktig å være oppmerksom på at det finnes en liten risiko for komplikasjoner som brannsår og blemmer, selv om dette er sjeldent forekommende.

 

Etter en DiolazeXL-behandling er det ekstra viktig å beskytte huden mot UV-lys ved å bruke solkrem. Huden kan være mer følsom og utsatt for solens stråler enn vanlig. Ved å bruke solkrem kan du bidra til å opprettholde hudens sunnhet og beskytte den mot skadelige effekter fra solen.

 

Diolaze XL hårfjerning gir en skånsom og effektiv metode for å fjerne uønsket hår. Selv om noen kortsiktige bivirkninger som humpete hud og følsomhet kan oppstå, er det viktig å merke seg at alvorlige komplikasjoner er sjeldne. Ved å følge rådene om solbeskyttelse kan du opprettholde og bevare hudens helse etter behandlingen.

 

NB. Ved første laserbehandling gjennomføres en test-patch for å vurdere hudreaksjonen. Behandlingen starter 14 dager etter test-patchen.

Book din time

Hos Fillox vil du alltid møte svært dedikerte og dyktige behandlere.

Katrine
Dyb

Katrine tok grunnutdanning i sykepleie i Bergen og har videreutdannet seg til å bli kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiklinikk i Oslo. Hos Fillox har Katrine fått grundig personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av kvalitet, sikkerhet og å bevare kundens naturlige utseende ved å fremheve deres trekk.

 

«Jeg fokuserer på behandlinger som fremhever den beste versjonen av kunden. Med riktig behandling kan jeg skape en illusjon av at tiden står stille. Jeg er nøye, serviceinnstilt og strekker meg langt for å sikre at kundene oppnår sine mål.»  

Elina
Dzhabrailova

Elina er en ferdigutdannet allmennlege som har utvidet sin ekspertise som estetisk lege gjennom dedikert opplæring ved Amabilis Academy. Hennes lidenskap for estetisk medisin er tydelig og inspirerende.

 

«Jeg ønsker å tilpasse mine behandlinger etter kundens ønsker og behov. Mitt mål er å skape et naturlig pent estetisk resultat, som skal fremheve den naturlige skjønnheten og dermed øke selvtilliten.

 

Det viktigste for meg er at kunden skal føle seg trygg og fornøyd».

Maria
Celin Waldron

Maria er kosmetisk dermatologisk sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler og klinikksjef hos Fillox. Maria er utdannet i estetisk medisin hos Amabilis Academy. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av sikkerheten rundt sine kunder, samt kvaliteten på behandlingene hun utfører. Hun har deltatt på mange kurs og konferanser og er i tillegg en Restylane-sertifisert injeksionssykepleier.

 

«Jeg brenner for et naturlig og langvarig resultat hvor huden alltid er i fokus. Behandlingene jeg utfører er tilpasset hver enkelt kunde, og dine ønsker er veldig viktig for meg».

Cecilie
Mikkelsen

Vår seniorbehandler Cecilie er utdannet sykepleier med videreutdanning som Helsesykepleier. I tillegg har hun også utdannet seg innen injeksjonssykepleie hos Amabilis, samt kosmetisk dermatologisk sykepleie på Senzie.

 

Cecilie har lang arbeidserfaring og har de siste 5 årene jobbet innen estetisk medisin.

 

«Det handler om å fremheve dine naturlige trekk og gjøre deg til en forfinet utgave av deg selv basert på volumtap, hudaldring og dine ønsker.»

Cristina
Parrado
Estudillo

Cristina er utdannet sykepleier med lidenskap for skjønnhet og estetisk medisin. Hun fullførte videreutdannelsen i kosmetisk sykepleie ved Amabilis Academy, der hun fikk gjennomgående instruksjon i injeksjonsteknikk- og behandling. 

 

Hos Fillox fikk Cristina personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. 

 

«Det viktigste for meg er at kundene mine føler seg trygge på at deres behov blir møtt, og at deres naturlige skjønnhet fremheves. Å se mine fornøyde kunder smile er en av de største gledene jeg har både profesjonelt og personlig». 

Nilo
Niloufar
Jeprem

Nilo er utdannet sykepleier som har videreutdannet seg innenfor estetisk medisin hos Amabilis Academy hvor hun har gjennomført alle trinn innenfor estetiske behandlinger.

 

Nilo har også gjennomgått Fillox sitt eget opplæringsprogram med one-on-one trening innen alle typer injeksjonsbehandlinger.

 

«Jeg har alltid hatt et brennende ønske om å jobbe innen estetisk medisin. Din naturlige skjønnhet står alltid i fokus hos meg, og du vil føle deg trygg og ivaretatt».

TOM
HAUGLAND

Dr. Tom Haugland er utdannet lege i Oslo og er daglig leder i FILLOX-kjeden.

 

Tom sitt spesialfelt er ansiktskonturering samt nese- og hake-korreksjoner med hyaluronsyrefillere og trådløft.

Vilde
Adriana Nistad
Hansen

Vilde er seniorbehandler hos Fillox og er en offentlig godkjent sykepleier med lang erfaring i helsevesenet. Hun har videreutdannet seg som estetisk injeksjonssykepleier ved Amabilis Academy.

 

«Jeg ser hele deg og tilpasser behandlingen etter dine behov, utgangspunkt og ønsker. Som behandler ønsker jeg at du blir fornøyd, føler deg trygg og ivaretatt. Min visjon er at kunden opplever velvære og økt selvtillit ved å skape et naturlig og estetisk pent resultat som fremhever kundens naturlige trekk og skjønnhet».

Connie
Undem

Connie har studert sykepleien på VID i Oslo. Hun har god erfaring fra Sykehus da hun har jobbet på både Ortopedisk kirurgisk post og Coronapost. Videre har hun studert på Senzie Akademiet der hun ble utdannet som Dermatologisk Kosmetisk Sykepleier. Hun har også tatt injeksjonskurs hos Amabilis.

 

«Jeg brenner for god hudhelse der jeg vektlegger naturlig skjønnhet og tilpasser hudbehandlingen etter kundens behov og ønsker. Jeg fokuserer på naturlig resultat og ønsker at kunden skal føle seg som den beste versjonen av seg selv».

Ketil
Olsholt

Ketil er utdannet Øre-Nese-Hals lege i Oslo og har jobbet innen dette feltet i over 20 år. Han har også erfaring fra blant annet plastisk kirurgi på sykehus. Han er dessuten videreutdannet innen estetisk medisin på Amabilis Academy hvor han nå også er instruktør.


«Etter mange år i det offentlige helsevesenet med fokus på funksjon og sykdom, har jeg villet forfølge og perfeksjonere min lidenskap og kreativitet for å forbedre og fremheve symmetri, proporsjoner, -ja estetikken som er i oss alle, -ikke bare i ansiktet, men også alle andre deler av kroppen. Jeg vil selvsagt alltid dra veksler på min lange medisinske erfaring i de vurderinger jeg gjør både når det gjelder estetiske- og medisinske behandlinger».

Blanca
Moreno
Borrero

Blanca er utdannet sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler hos Fillox. Blanca er utdannet i estetisk medisin fra Amabilis Academy, hvor hun har gjennomført alle tilgjengelige kurs på avansert nivå. I tillegg har hun over 100 timer personlig undervisning i avanserte injeksjonsbehandlinger og injeksjonsteknikker med Dr. Bjerkan fra Amabilis Academy.

 

«Jeg trives svært godt med å få frem kundens indre skjønnhet, og få kundene til å føle seg vel. Jeg liker også å ta meg god tid til kundene mine».