Nese­kor­reksjon

Nesekorreksjon med bruk av fillere er også kjent som «ikke-kirurgisk neseoperasjon». 

 

Behandlingen kan forbedre utseendet langs broen av nesen din ved å rette ut ujevnheter, noe som kan føre til en illusjon av en mindre, mer strømlinjeformet nese. 

 

En nesekorreksjon hos Fillox kan være et utmerket alternativ til full, kirurgisk neseplastikk.

ClockCreated with Sketch.

behandlingstid

Ca. 20 minutter.

HeartCreated with Sketch.

Restitusjontid

Ingen reell restistusjonstid

Star1Created with Sketch.

Varighet

Omtrent 6-12 måneder

Målet med behandlingen

Fillere kan injiseres for å utvide nesen på utvalgte områder eller for å endre formen på tuppen av nesen. Dette kan for eksempel få en bred nese til å se smalere ut og en flat nese kan løfte seg. 

 

Bare en liten mengde filler er nødvendig for å få en markant endring av nesen, som igjen endre hvordan hele ditt utseende oppfattes.

 

Behandlerne hos Fillox tilstreber alltid å oppnå naturlige resultater. 

 

Hos oss kan du føle deg trygg på du får en nesekorreksjon som gir deg både et vakkert, medisinsk trygt og naturlig resultat!

Spørsmål og svar

Behandlingen starter med en analyse av nesen ditt. Du vil da få råd av din behandlende lege og sammen blir dere enige om ønsket resultat. 

 

Filler vil så bli injisert med en tynn nål under huden og ovenfor nesebeinet. 

Resultatet sees umiddelbart etter behandlingen, men det vil også være noe hevelse. Det optimale resultatet sees etter ca 2 uker når hevelsen har avtatt.

Fillox sine fillere er tilsatt lidokain som er et bedøvende middel. Du vil derfor få en bedøvende og smertelindrende effekt utover i behandlingen samt i den første tiden etterpå. Dette gjør at behandlingen ikke oppleves som særlig smertefull.

Hos Fillox benytter vi de velrenommerte filler-merkene INFINI, Belotero, Juvéderm, Renèe Premium og Radiesse.

Mulige bivirkninger omfatter midlertidige reaksjoner på injeksjonsstedet, f. eks:

 

• Rødhet

• Hevelse

• Kløe

• Smerte

• Stikking/banking

• Fasthet/ujevnheter

• Blåmerker

• Misfarging

 

Disse reaksjonene kan oppstå direkte eller i etterkant, og kan vare i opptil én uke. Injeksjoner i leppene kan gi mer hevelse og blåmerker på grunn av den unike fysiologien i dette området. Akkurat som med alle andre injeksjoner, foreligger det en risiko for infeksjon. Dette er ikke en komplett liste over mulige bivirkninger, men en oversikt over de vanligste. Hvis betennelsesreaksjoner vedvarer i mer enn én uke, eller du får andre symptomer på bivirkninger, kontakter du lege snarest.

Du kan være rød, hoven og øm i området du har fått filler. Dette er normalt og tyder ikke på noen alvorlige symptomer.

 

Forsøk å unngå å ta på området du har behandlet de neste 6 timene for å unngå infeksjon eller skade i huden. Etter dette så kan du forsiktig vaske området med vann og såpe.

 

Frem til all hevelsen og rødheten er forsvunnet så anbefaler vi å holde området borte fra sol/solarium.

 

Unngå å ta Aspirin, Ibux eller Voltaren etter behandling. Disse medikamentene kan forårsake økt blødning etter behandling.

 

Full oversikt over hva du kan, og ikke kan gjøre etter din Filler-behandling hos Fillox finner du på denne siden.

Book din konsultasjon

Hos Fillox vil du alltid møte svært dedikerte og dyktige behandlere.

Katrine
Dyb

Katrine tok grunnutdanning i sykepleie i Bergen og har videreutdannet seg til å bli kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiklinikk i Oslo. Hos Fillox har Katrine fått grundig personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av kvalitet, sikkerhet og å bevare kundens naturlige utseende ved å fremheve deres trekk.

 

«Jeg fokuserer på behandlinger som fremhever den beste versjonen av kunden. Med riktig behandling kan jeg skape en illusjon av at tiden står stille. Jeg er nøye, serviceinnstilt og strekker meg langt for å sikre at kundene oppnår sine mål.»  

Elina
Dzhabrailova

Elina er en ferdigutdannet allmennlege som har utvidet sin ekspertise som estetisk lege gjennom dedikert opplæring ved Amabilis Academy. Hennes lidenskap for estetisk medisin er tydelig og inspirerende.

 

«Jeg ønsker å tilpasse mine behandlinger etter kundens ønsker og behov. Mitt mål er å skape et naturlig pent estetisk resultat, som skal fremheve den naturlige skjønnheten og dermed øke selvtilliten.

 

Det viktigste for meg er at kunden skal føle seg trygg og fornøyd».

Maria
Celin Waldron

Maria er kosmetisk dermatologisk sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler og klinikksjef hos Fillox. Maria er utdannet i estetisk medisin hos Amabilis Academy. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av sikkerheten rundt sine kunder, samt kvaliteten på behandlingene hun utfører. Hun har deltatt på mange kurs og konferanser og er i tillegg en Restylane-sertifisert injeksionssykepleier.

 

«Jeg brenner for et naturlig og langvarig resultat hvor huden alltid er i fokus. Behandlingene jeg utfører er tilpasset hver enkelt kunde, og dine ønsker er veldig viktig for meg».

Cecilie
Mikkelsen

Vår seniorbehandler Cecilie er utdannet sykepleier med videreutdanning som Helsesykepleier. I tillegg har hun også utdannet seg innen injeksjonssykepleie hos Amabilis, samt kosmetisk dermatologisk sykepleie på Senzie.

 

Cecilie har lang arbeidserfaring og har de siste 5 årene jobbet innen estetisk medisin.

 

«Det handler om å fremheve dine naturlige trekk og gjøre deg til en forfinet utgave av deg selv basert på volumtap, hudaldring og dine ønsker.»

Cristina
Parrado
Estudillo

Cristina er utdannet sykepleier med lidenskap for skjønnhet og estetisk medisin. Hun fullførte videreutdannelsen i kosmetisk sykepleie ved Amabilis Academy, der hun fikk gjennomgående instruksjon i injeksjonsteknikk- og behandling. 

 

Hos Fillox fikk Cristina personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. 

 

«Det viktigste for meg er at kundene mine føler seg trygge på at deres behov blir møtt, og at deres naturlige skjønnhet fremheves. Å se mine fornøyde kunder smile er en av de største gledene jeg har både profesjonelt og personlig». 

Nilo
Niloufar
Jeprem

Nilo er utdannet sykepleier som har videreutdannet seg innenfor estetisk medisin hos Amabilis Academy hvor hun har gjennomført alle trinn innenfor estetiske behandlinger.

 

Nilo har også gjennomgått Fillox sitt eget opplæringsprogram med one-on-one trening innen alle typer injeksjonsbehandlinger.

 

«Jeg har alltid hatt et brennende ønske om å jobbe innen estetisk medisin. Din naturlige skjønnhet står alltid i fokus hos meg, og du vil føle deg trygg og ivaretatt».

TOM
HAUGLAND

Dr. Tom Haugland er utdannet lege i Oslo og er daglig leder i FILLOX-kjeden.

 

Tom sitt spesialfelt er ansiktskonturering samt nese- og hake-korreksjoner med hyaluronsyrefillere og trådløft.

Vilde
Adriana Nistad
Hansen

Vilde er seniorbehandler hos Fillox og er en offentlig godkjent sykepleier med lang erfaring i helsevesenet. Hun har videreutdannet seg som estetisk injeksjonssykepleier ved Amabilis Academy.

 

«Jeg ser hele deg og tilpasser behandlingen etter dine behov, utgangspunkt og ønsker. Som behandler ønsker jeg at du blir fornøyd, føler deg trygg og ivaretatt. Min visjon er at kunden opplever velvære og økt selvtillit ved å skape et naturlig og estetisk pent resultat som fremhever kundens naturlige trekk og skjønnhet».

Connie
Undem

Connie har studert sykepleien på VID i Oslo. Hun har god erfaring fra Sykehus da hun har jobbet på både Ortopedisk kirurgisk post og Coronapost. Videre har hun studert på Senzie Akademiet der hun ble utdannet som Dermatologisk Kosmetisk Sykepleier. Hun har også tatt injeksjonskurs hos Amabilis.

 

«Jeg brenner for god hudhelse der jeg vektlegger naturlig skjønnhet og tilpasser hudbehandlingen etter kundens behov og ønsker. Jeg fokuserer på naturlig resultat og ønsker at kunden skal føle seg som den beste versjonen av seg selv».

Ketil
Olsholt

Ketil er utdannet Øre-Nese-Hals lege i Oslo og har jobbet innen dette feltet i over 20 år. Han har også erfaring fra blant annet plastisk kirurgi på sykehus. Han er dessuten videreutdannet innen estetisk medisin på Amabilis Academy hvor han nå også er instruktør.


«Etter mange år i det offentlige helsevesenet med fokus på funksjon og sykdom, har jeg villet forfølge og perfeksjonere min lidenskap og kreativitet for å forbedre og fremheve symmetri, proporsjoner, -ja estetikken som er i oss alle, -ikke bare i ansiktet, men også alle andre deler av kroppen. Jeg vil selvsagt alltid dra veksler på min lange medisinske erfaring i de vurderinger jeg gjør både når det gjelder estetiske- og medisinske behandlinger».

Blanca
Moreno
Borrero

Blanca er utdannet sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler hos Fillox. Blanca er utdannet i estetisk medisin fra Amabilis Academy, hvor hun har gjennomført alle tilgjengelige kurs på avansert nivå. I tillegg har hun over 100 timer personlig undervisning i avanserte injeksjonsbehandlinger og injeksjonsteknikker med Dr. Bjerkan fra Amabilis Academy.

 

«Jeg trives svært godt med å få frem kundens indre skjønnhet, og få kundene til å føle seg vel. Jeg liker også å ta meg god tid til kundene mine».