PRX-T33

PRX-T33 er en type kjemisk peeling som skiller seg fra tradisjonelle kjemiske peelinger ved at den ikke forårsaker synlig hudavskalling eller peeling. I stedet virker den ved å stimulere regenereringen av huden uten å forårsake den samme graden av overfladisk avskalling som tradisjonelle peelinger.

ClockCreated with Sketch.

behandlingstid

Ca. 30 minutter

HeartCreated with Sketch.

Restitusjontid

Ingen reell restistusjonstid

Star1Created with Sketch.

Varighet

Omtrent 6 mnd.

Om behandlingen

Hva er PRX-T33?

Dette er en biorevitaliserende behandling som brukes til å forbedre hudens tekstur, tone og elastisitet. PRX-T33 er et medisinsk teknisk produkt med en patentert formel basert på kombinasjonen av de to hovedkomponentene: Trikloreddiksyre (TCA) og hydrogenperoksid.

 

Til tross for det potente substansinnholdet er produktet ikke klassifisert som kjemisk peeling, men er en nålefri og biorevitaliserende behandling.

 

PRX-T33 brukes hovedsakelig ved følgende indikasjoner:

 • Elastose i ansiktet, nakken, décolletage og andre deler av kroppen.
 • Atrofiske arr, nye arr, strekkmerker.
 • Melasma og andre postinflammatoriske hyperpigmenteringer.
 • PRX-T33 er et multifunksjonelt produkt som kan brukes alene eller i kombinasjon med andre estetiske behandlinger med formål om å intensivere og forlenge resultatene. Behandlingen er fri for ubehag og er også rask å utføre. Kontakt oss for konsultasjon.

Hvem passer behandlingen for?

PRX-T33-behandling er velegnet for en rekke hudtyper og hudproblemer. Behandlingen er spesielt gunstig for de som ønsker å forbedre hudens tekstur, redusere fine linjer og rynker, redusere hyperpigmentering, eller som generelt ønsker å forbedre hudens utseende og kvalitet.

 

Denne behandlingen kan være egnet for personer som ønsker å oppnå følgende resultater:

 

 1. Hudforyngelse: PRX-T33 kan bidra til å forbedre hudens elastisitet og fasthet, og gi en jevnere og mer ungdommelig hudtone.

 2. Reduksjon av fine linjer og rynker: Behandlingen kan bidra til å redusere synligheten av fine linjer og rynker, spesielt rundt øyne, munn og panne.

 3. Reduksjon av hyperpigmentering: PRX-T33 kan bidra til å redusere ujevn pigmentering, inkludert solskader, aldersflekker og andre former for hyperpigmentering.

 4. Generell hudforbedring: Personer med generelle hudproblemer som grov tekstur, urenheter og dårlig hudtone kan også dra nytte av PRX-T33-behandling.

 

Spørsmål og svar

Målet med PRX-T33-behandlingen er å forbedre hudens tekstur, tone og elastisitet ved å stimulere produksjonen av kollagen og elastin. Dette resulterer i en jevnere hudtekstur, redusering av fine linjer og rynker, samt behandling av ulike hudproblemer som aldringstegn, solskader, pigmentering og aknearr. PRX-T33 er designet som en skånsom, nålfri biorevitaliserende behandling med minimal til ingen nedetid, samtidig som den gir effektive resultater.

PRX-T33 påføres huden i ett til flere lag og masseres inn med et fast trykk, dette for å optimalisere opptak og effekten av ingrediensene og for å nå de dypere lagene av huden.

 

Man kan gå direkte tilbake til normal aktivitet etter behandling.

Du kan gjøre en behandling alene for glød, best effekt får du med en kur på 3-6 behandlinger med en ukes mellomrom.

Deretter anbefales en oppfølgingsbehandling hver 6. måned.

Under behandlingen kan det oppleves en mild følelse av svie og varme i huden, men de fleste finner ikke behandlingen spesielt smertefull. Umiddelbart etter behandlingen påføres en beroligende krem på huden, som kan forårsake litt svie på grunn av dens lave pH-verdi.

Bruk medfølgende etterbehandlingskrem i 6 dager etter behandling og unngå hard fysisk aktivitet og sauna samme dag.

 

En av de betydelige fordelene med PRX-t33 er at den ikke forårsaker typisk peeling eller flassing som man kan oppleve med kjemiske peelinger. De fleste kan enkelt fortsette med sine daglige rutiner og planlagte sosiale aktiviteter rett etter behandlingen uten å bekymre seg for sitt utseende.

 • Lett flassing i 2-3 dager.
 • Tørrhet i 2-3 dager.
 • Brennende følelse i huden ved påføring av medfølgende krem.
 • Lett rødhet.
 • Lett kløe.

Book din konsultasjon

Hos Fillox vil du alltid møte svært dedikerte og dyktige behandlere.

Amalie
Bjørnset
Dreyer

Amalie er utdannet sykepleier ved Lovisenberg diakonale høgskole, med omfattende erfaring i helsevesenet. Hun har også gjennomgått spesialisert opplæring innen kosmetisk sykepleie ved Senzie Akademiet i Oslo samt Fillox sitt eget opplæringsprogram.

 

«Jeg brenner for et naturlig resultat, og mine behandlinger er basert på solid kunnskap, kvalitet og profesjonalitet. Jeg er opptatt av estetisk medisin og ønsker at mine kunder føler seg trygge, hørt og ivaretatt. Kundetilfredshet er min høyeste prioritet – jeg er fornøyd når du er fornøyd.»

Surena
Mehmoudy-
Amini

Surena er en sykepleier utdannet ved Sør-Øst universitet med omfattende erfaring innen helsevesenet. Hun har også videreutdannet seg innen estetisk medisin ved Amabilis Academy.

 

«Som en kosmetisk sykepleier, er jeg drevet av min lidenskap for å fremheve naturlig skjønnhet og selvtillit gjennom estetiske behandlinger. Jeg har høy estetisk sans og godt øye for detaljer. Min interesse strekker seg fra avanserte injeksjonsmetoder til innovative hudpleiebehandlinger, og jeg er stadig oppdatert på de nyeste teknikkene og produktene for å kunne tilby mine kunder de beste resultatene».

Katrine
Dyb

Katrine tok grunnutdanning i sykepleie i Bergen og har videreutdannet seg til å bli kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiklinikk i Oslo. Hos Fillox har Katrine fått grundig personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av kvalitet, sikkerhet og å bevare kundens naturlige utseende ved å fremheve deres trekk.

 

«Jeg fokuserer på behandlinger som fremhever den beste versjonen av kunden. Med riktig behandling kan jeg skape en illusjon av at tiden står stille. Jeg er nøye, serviceinnstilt og strekker meg langt for å sikre at kundene oppnår sine mål.»  

Elina
Dzhabrailova

Elina er en ferdigutdannet allmennlege som har utvidet sin ekspertise som estetisk lege gjennom dedikert opplæring ved Amabilis Academy. Hennes lidenskap for estetisk medisin er tydelig og inspirerende.

 

«Jeg ønsker å tilpasse mine behandlinger etter kundens ønsker og behov. Mitt mål er å skape et naturlig pent estetisk resultat, som skal fremheve den naturlige skjønnheten og dermed øke selvtilliten.

 

Det viktigste for meg er at kunden skal føle seg trygg og fornøyd».

Maria
Celin Waldron

Maria er kosmetisk dermatologisk sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler og klinikksjef hos Fillox. Maria er utdannet i estetisk medisin hos Amabilis Academy. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av sikkerheten rundt sine kunder, samt kvaliteten på behandlingene hun utfører. Hun har deltatt på mange kurs og konferanser og er i tillegg en Restylane-sertifisert injeksionssykepleier.

 

«Jeg brenner for et naturlig og langvarig resultat hvor huden alltid er i fokus. Behandlingene jeg utfører er tilpasset hver enkelt kunde, og dine ønsker er veldig viktig for meg».

Cecilie
Mikkelsen

Vår seniorbehandler Cecilie er utdannet sykepleier med videreutdanning som Helsesykepleier. I tillegg har hun også utdannet seg innen injeksjonssykepleie hos Amabilis, samt kosmetisk dermatologisk sykepleie på Senzie.

 

Cecilie har lang arbeidserfaring og har de siste 5 årene jobbet innen estetisk medisin.

 

«Det handler om å fremheve dine naturlige trekk og gjøre deg til en forfinet utgave av deg selv basert på volumtap, hudaldring og dine ønsker.»

Cristina
Parrado
Estudillo

Cristina er utdannet sykepleier med lidenskap for skjønnhet og estetisk medisin. Hun fullførte videreutdannelsen i kosmetisk sykepleie ved Amabilis Academy, der hun fikk gjennomgående instruksjon i injeksjonsteknikk- og behandling. 

 

Hos Fillox fikk Cristina personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. 

 

«Det viktigste for meg er at kundene mine føler seg trygge på at deres behov blir møtt, og at deres naturlige skjønnhet fremheves. Å se mine fornøyde kunder smile er en av de største gledene jeg har både profesjonelt og personlig». 

Nilo
Niloufar
Jeprem

Nilo er utdannet sykepleier som har videreutdannet seg innenfor estetisk medisin hos Amabilis Academy hvor hun har gjennomført alle trinn innenfor estetiske behandlinger.

 

Nilo har også gjennomgått Fillox sitt eget opplæringsprogram med one-on-one trening innen alle typer injeksjonsbehandlinger.

 

«Jeg har alltid hatt et brennende ønske om å jobbe innen estetisk medisin. Din naturlige skjønnhet står alltid i fokus hos meg, og du vil føle deg trygg og ivaretatt».

TOM
HAUGLAND

Dr. Tom Haugland er utdannet lege i Oslo og er daglig leder i FILLOX-kjeden.

 

Tom sitt spesialfelt er ansiktskonturering samt nese- og hake-korreksjoner med hyaluronsyrefillere og trådløft.

Vilde
Adriana Nistad
Hansen

Vilde er seniorbehandler hos Fillox og er en offentlig godkjent sykepleier med lang erfaring i helsevesenet. Hun har videreutdannet seg som estetisk injeksjonssykepleier ved Amabilis Academy.

 

«Jeg ser hele deg og tilpasser behandlingen etter dine behov, utgangspunkt og ønsker. Som behandler ønsker jeg at du blir fornøyd, føler deg trygg og ivaretatt. Min visjon er at kunden opplever velvære og økt selvtillit ved å skape et naturlig og estetisk pent resultat som fremhever kundens naturlige trekk og skjønnhet».

Connie
Undem

Connie har studert sykepleien på VID i Oslo. Hun har god erfaring fra Sykehus da hun har jobbet på både Ortopedisk kirurgisk post og Coronapost. Videre har hun studert på Senzie Akademiet der hun ble utdannet som Dermatologisk Kosmetisk Sykepleier. Hun har også tatt injeksjonskurs hos Amabilis.

 

«Jeg brenner for god hudhelse der jeg vektlegger naturlig skjønnhet og tilpasser hudbehandlingen etter kundens behov og ønsker. Jeg fokuserer på naturlig resultat og ønsker at kunden skal føle seg som den beste versjonen av seg selv».

Ketil
Olsholt

Ketil er utdannet Øre-Nese-Hals lege i Oslo og har jobbet innen dette feltet i over 20 år. Han har også erfaring fra blant annet plastisk kirurgi på sykehus. Han er dessuten videreutdannet innen estetisk medisin på Amabilis Academy hvor han nå også er instruktør.


«Etter mange år i det offentlige helsevesenet med fokus på funksjon og sykdom, har jeg villet forfølge og perfeksjonere min lidenskap og kreativitet for å forbedre og fremheve symmetri, proporsjoner, -ja estetikken som er i oss alle, -ikke bare i ansiktet, men også alle andre deler av kroppen. Jeg vil selvsagt alltid dra veksler på min lange medisinske erfaring i de vurderinger jeg gjør både når det gjelder estetiske- og medisinske behandlinger».

Blanca
Moreno
Borrero

Blanca er utdannet sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler hos Fillox. Blanca er utdannet i estetisk medisin fra Amabilis Academy, hvor hun har gjennomført alle tilgjengelige kurs på avansert nivå. I tillegg har hun over 100 timer personlig undervisning i avanserte injeksjonsbehandlinger og injeksjonsteknikker med Dr. Bjerkan fra Amabilis Academy.

 

«Jeg trives svært godt med å få frem kundens indre skjønnhet, og få kundene til å føle seg vel. Jeg liker også å ta meg god tid til kundene mine».