Radiesse filler

Hender

Få mer volum i hendene med Radiesse filler. Denne behandlingen gir hendene dine et naturlig og mer ungdommelig utseende.

 

Radiesse filler er laget av et stoff kalt kalsiumhydroksylapatitt, som er et kalsium-basert materiale likt det som finnes naturlig i kroppen.

 

Behandlingen er enkel, sikker og gir resultater som varer i ca. 1 år.

ClockCreated with Sketch.

behandlingstid

Ca. 20 min

HeartCreated with Sketch.

Restitusjontid

Ingen reel restitusjonstid

Star1Created with Sketch.

Varighet

Omtrent 12 måneder

Om behandlingen

Utfordringen

Med alderen vil huden på hendene bli tynnere og miste volum, noe som kan gjøre sener og vener mer synlige. Dette gjør at hendene ser eldre ut og hender med volumtap på oversiden er en av kroppens mest synlige aldringstegn.

Behandlingen

Radiesse er blitt omtalt som «verdens beste filler» og er laget av et stoff som heter kalsiumhydroksyapatitt, og ikke hyaluronsyre, slik som alle andre fillere på markedet.

 

Radiesse skiller seg ut på flere måter fra de andre filler-typene, -hvor lang varighet er en dem. Den gir ikke like mye volum som andre fillere, men har til gjengjeld en ekstrem kollagenstimulerende effekt.

Radiesse kan brukes for de fleste behandlinger der man i dag bruker vanlige fillere, men en av de mest kjente bruksområdene er hender, dvs. oversiden av hendene.

Spørsmål og svar

Behandlingen utføres ved å injisere Radiesse med en tynn nål under huden på håndoverflaten. Behandlingen tar ca.15-20 min og er i tilnærmet smertefri.

Resultatet synes umiddelbart etter behandlingen og har en varighet på ca. 12 mnd.

 

Når Radiesse-filleren så begynner å brytes ned, stimuleres huden kraftig til ny kollagendannelse og huden vil da strammes opp.

Bivirkninger ved fillebehandling med Radiesse på hendene kan inkludere hevelse, rødhet, ømhet og kløe ved injeksjonsstedet. Lette smerter og nummenhet kan også oppstå.

 

Disse bivirkningene er vanligvis midlertidige og forsvinner normalt innen noen få dager etter behandlingen.

 

Alvorlige bivirkninger er sjeldne, men kan inkludere infeksjoner, blødninger eller uønskede formasjoner ved injeksjonsstedet.

Etter fillerbehandling med Radiesse på hendene, kan det være lurt å unngå visse aktiviteter for å redusere risikoen for bivirkninger og for å sikre at behandlingen har best mulig resultat:

 

  • Unngå trening og fysisk aktivitet som kan føre til hevelse i hendene i minst 24 timer etter behandlingen.
  • Unngå å massere eller trykke på injeksjonsstedene.
  • Unngå å utsette hendene for varme eller kulde (for eksempel sauna, badstue eller langvarig eksponering for sol eller kulde) i minst 24 timer etter behandlingen.
  • Unngå å ta blodfortynnende medisiner eller aspirin i minst 24 timer etter behandlingen.
  • Unngå å bruke kremer eller lotioner på injeksjonsstedene i minst 24 timer etter behandlingen.

 

Som med alle medisinske prosedyrer, er det viktig å følge instruksjonene fra din behandler for å redusere risikoen for bivirkninger og for å oppnå best mulig resultat.

Book din konsultasjon

Hos Fillox vil du alltid møte svært dedikerte og dyktige behandlere.

Katrine
Dyb

Katrine tok grunnutdanning i sykepleie i Bergen og har videreutdannet seg til å bli kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiklinikk i Oslo. Hos Fillox har Katrine fått grundig personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av kvalitet, sikkerhet og å bevare kundens naturlige utseende ved å fremheve deres trekk.

 

«Jeg fokuserer på behandlinger som fremhever den beste versjonen av kunden. Med riktig behandling kan jeg skape en illusjon av at tiden står stille. Jeg er nøye, serviceinnstilt og strekker meg langt for å sikre at kundene oppnår sine mål.»  

Elina
Dzhabrailova

Elina er en ferdigutdannet allmennlege som har utvidet sin ekspertise som estetisk lege gjennom dedikert opplæring ved Amabilis Academy. Hennes lidenskap for estetisk medisin er tydelig og inspirerende.

 

«Jeg ønsker å tilpasse mine behandlinger etter kundens ønsker og behov. Mitt mål er å skape et naturlig pent estetisk resultat, som skal fremheve den naturlige skjønnheten og dermed øke selvtilliten.

 

Det viktigste for meg er at kunden skal føle seg trygg og fornøyd».

Maria
Celin Waldron

Maria er kosmetisk dermatologisk sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler og klinikksjef hos Fillox. Maria er utdannet i estetisk medisin hos Amabilis Academy. Hun brenner for det kosmetiske yrket og er spesielt opptatt av sikkerheten rundt sine kunder, samt kvaliteten på behandlingene hun utfører. Hun har deltatt på mange kurs og konferanser og er i tillegg en Restylane-sertifisert injeksionssykepleier.

 

«Jeg brenner for et naturlig og langvarig resultat hvor huden alltid er i fokus. Behandlingene jeg utfører er tilpasset hver enkelt kunde, og dine ønsker er veldig viktig for meg».

Cecilie
Mikkelsen

Vår seniorbehandler Cecilie er utdannet sykepleier med videreutdanning som Helsesykepleier. I tillegg har hun også utdannet seg innen injeksjonssykepleie hos Amabilis, samt kosmetisk dermatologisk sykepleie på Senzie.

 

Cecilie har lang arbeidserfaring og har de siste 5 årene jobbet innen estetisk medisin.

 

«Det handler om å fremheve dine naturlige trekk og gjøre deg til en forfinet utgave av deg selv basert på volumtap, hudaldring og dine ønsker.»

Cristina
Parrado
Estudillo

Cristina er utdannet sykepleier med lidenskap for skjønnhet og estetisk medisin. Hun fullførte videreutdannelsen i kosmetisk sykepleie ved Amabilis Academy, der hun fikk gjennomgående instruksjon i injeksjonsteknikk- og behandling. 

 

Hos Fillox fikk Cristina personlig opplæring av klinikkens profesjonelle behandlere. 

 

«Det viktigste for meg er at kundene mine føler seg trygge på at deres behov blir møtt, og at deres naturlige skjønnhet fremheves. Å se mine fornøyde kunder smile er en av de største gledene jeg har både profesjonelt og personlig». 

Nilo
Niloufar
Jeprem

Nilo er utdannet sykepleier som har videreutdannet seg innenfor estetisk medisin hos Amabilis Academy hvor hun har gjennomført alle trinn innenfor estetiske behandlinger.

 

Nilo har også gjennomgått Fillox sitt eget opplæringsprogram med one-on-one trening innen alle typer injeksjonsbehandlinger.

 

«Jeg har alltid hatt et brennende ønske om å jobbe innen estetisk medisin. Din naturlige skjønnhet står alltid i fokus hos meg, og du vil føle deg trygg og ivaretatt».

TOM
HAUGLAND

Dr. Tom Haugland er utdannet lege i Oslo og er daglig leder i FILLOX-kjeden.

 

Tom sitt spesialfelt er ansiktskonturering samt nese- og hake-korreksjoner med hyaluronsyrefillere og trådløft.

Vilde
Adriana Nistad
Hansen

Vilde er seniorbehandler hos Fillox og er en offentlig godkjent sykepleier med lang erfaring i helsevesenet. Hun har videreutdannet seg som estetisk injeksjonssykepleier ved Amabilis Academy.

 

«Jeg ser hele deg og tilpasser behandlingen etter dine behov, utgangspunkt og ønsker. Som behandler ønsker jeg at du blir fornøyd, føler deg trygg og ivaretatt. Min visjon er at kunden opplever velvære og økt selvtillit ved å skape et naturlig og estetisk pent resultat som fremhever kundens naturlige trekk og skjønnhet».

Connie
Undem

Connie har studert sykepleien på VID i Oslo. Hun har god erfaring fra Sykehus da hun har jobbet på både Ortopedisk kirurgisk post og Coronapost. Videre har hun studert på Senzie Akademiet der hun ble utdannet som Dermatologisk Kosmetisk Sykepleier. Hun har også tatt injeksjonskurs hos Amabilis.

 

«Jeg brenner for god hudhelse der jeg vektlegger naturlig skjønnhet og tilpasser hudbehandlingen etter kundens behov og ønsker. Jeg fokuserer på naturlig resultat og ønsker at kunden skal føle seg som den beste versjonen av seg selv».

Ketil
Olsholt

Ketil er utdannet Øre-Nese-Hals lege i Oslo og har jobbet innen dette feltet i over 20 år. Han har også erfaring fra blant annet plastisk kirurgi på sykehus. Han er dessuten videreutdannet innen estetisk medisin på Amabilis Academy hvor han nå også er instruktør.


«Etter mange år i det offentlige helsevesenet med fokus på funksjon og sykdom, har jeg villet forfølge og perfeksjonere min lidenskap og kreativitet for å forbedre og fremheve symmetri, proporsjoner, -ja estetikken som er i oss alle, -ikke bare i ansiktet, men også alle andre deler av kroppen. Jeg vil selvsagt alltid dra veksler på min lange medisinske erfaring i de vurderinger jeg gjør både når det gjelder estetiske- og medisinske behandlinger».

Blanca
Moreno
Borrero

Blanca er utdannet sykepleier, har lang erfaring i helsevesenet og er i dag seniorbehandler hos Fillox. Blanca er utdannet i estetisk medisin fra Amabilis Academy, hvor hun har gjennomført alle tilgjengelige kurs på avansert nivå. I tillegg har hun over 100 timer personlig undervisning i avanserte injeksjonsbehandlinger og injeksjonsteknikker med Dr. Bjerkan fra Amabilis Academy.

 

«Jeg trives svært godt med å få frem kundens indre skjønnhet, og få kundene til å føle seg vel. Jeg liker også å ta meg god tid til kundene mine».